Decizia radicală luată de Ella de la Puterea Dragostei, la scurt timp după moartea celor doi unchi: „O perioadă...”

Ella de Puterea Dragostei este în doliu și a luat o decizie radicală în semn de solidaritate pentru familia ei îndurerată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Ella de la Puterea Dragostei trece printr-o perioadă a vieții extrem de grea după ce în două zile și-a pierdut două persoane dragi. Este vorba despre doi dintre unchii ei, unul fiind răpus de coronavirus.

Citeste si: Puterea Dragostei. Concurenții, în stare de șoc: Decesul a fost anunțat: ”De ce așa, de ce acum... De ce?

Ella de la Puterea Dragostei, decizie radicală după moartea celor doi unchi 

Concurenta de la Puterea Dragostesi este debusolată și cu greu a putut scrie câteva cuvinte despre durerea care o încearcă în aceste zile. Cum este și normal, Ella caută răspunsuri la întrebări care o macină. Se întreabă de ce a lovit-o atăt de tare viața și de ce au murit două persoane dragi la un interval atât de scurt de timp. Ba mai mult, într-un mesaj postat pe InstaStory, Ella și-a anunțat fanii că o perioadă de timp nu va mai posta pe rețelele de socializare în semn de doliu. 

 Decizia radicală luată de Ella la scurt timp după moartea celor doi unchi: „O perioadă...”

Citeste si: Ella, noi declarații despre relația cu Jador: „Mi-a zis că sunt singura fată care contează pentru el. E foarte gelos!”

„La două zile distanță a mai plecat un unchi dintre noi . Astzăi familia mea este incompletă. M-am întrebat de ce asa, de ce acum... de ce? De ce, de ce? Întrebări fără răspuns... De ce-i așa? O ști EL, Dumnezeu! Din respet pentru familia mea o perioadă nu voi mai posta! Aveți grijă de voi”, a scris Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram. 

Citeste si: Lovitură dură pentru Ella de la Puterea dragostei! Și-a pierdut azi și al doilea unchi! Două persoane dragi au murit într-o zi

La scurt timp după ce a dat vestea tragică, Manuela de la Puterea Dragostei a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj prin care își arăta compasiunea față de Ella care este și prietena ei.

 Decizia radicală luată de Ella la scurt timp după moartea celor doi unchi: „O perioadă...”

„Dumnezeu să-i odihnească! Fii puternică! Suntem alături de tine.”, a scris Manuela de la Puterea Dragostei pe Instastory. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate