Decizia radicala luata de Silvia dupa ce a castigat "Bravo, ai stil! All Stars"! Ce s-a hotarat sa faca

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars"! a decis sa paraseasca Romania, cel putin o perioada. Silvia se va muta in SUA, acolo unde planuieste sa faca studii de moda.

Autor: A. I.

"Aş vrea să fac o şcoală de modă afară, chiar m-am gândit la acest lucru deşi cred cu ardoare că şcoala poate mări talentul meu. Cei care nu avfeţi talent şi vă apucaţi să faceţi şcoli, le faceţi degeaba. Altfel şcoala nu vă ajută, este inutilă.

Şcoala te şlefuieşte şi cred că este importantă în viaţa unui om, însă ca şi un cântăreţ.

Cel care cântă, cântă şi fără să facă şcoli, cel care nu are voce, poate să meargă la 10.000 de profesori, el nu va performa la nivelul celuia care are talent. (…) Şi cu talent şi cu şcoală eu aş fi o variantă îmbunătăţită, şi atunci aş fi alta. Mi-ar plăcea să fac asta şi cred că viitorul meu va fi unul fericit, dar nu aici, ci afară din România. (…)

O să mă mut în America pentru o perioadă, asta este clar. M-am vizualizat făcând aceste lucruri. O să călătoresc foarte mult în viitoarea mea viaţă", a declarat Silvia pentru viva.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars" a dezvaluit cine este tatal copilului sau: Un milionar pe care l-a cunoscut in club

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", a pierdut o sarcina! Marturii cutremuratoare

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars", se opereaza saptamana viitoare! Ce interventie va suporta

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies