Decizia SOC luata de Alexandra Stan! Uite ce demers a facut artista!

Alexandra Stan vrea sa isi inregistreze numele la OSIM. Cantareata a depus o cerere pentru ca numele ei sa devina un brand, ea urmand sa afle abia peste sase luni daca se aproba sau nu.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Este o marcă ce se va aplica pe aceste servicii, dar cererea este în curs de examinare şi asta durează şase luni, aşa cum spune legea. Abia în aprilie anul viitor vom putea şti dacă este admisă la înregistrare. Dânsa, probabil, doreşte să îşi facă publicitate, să facă o emisiune de televiziune sau diverse activităţi culturale", a declarat, pentru kalooga_36441" ring", un reprezentant OSIM.

Problema este ca Alexandra Stan nu a cerut la OSIM sa fie inregistrat si celalalt prenume al sau. Ioana.

"Pe ea o cheamă Stan Ioana Alexandra şi, dacă mai există cineva cu numele de Alexandra Stan, un nume destul de comun, nu poate să îi interzică să facă acelaşi lucru. Acum, noi nu ştim dacă dânsa va căpăta marca, dar dacă va reuşi să o înregistreze şi există o altă persoană cu acelaşi nume care va dori să cânte, o va putea face pentru că nimeni nu poate să îţi interzică dreptul la nume. E posibil să nu aibă parte de această protecţie pentru că nu a depus cererea pe numele ei complet. Sunt şi alte vedete care s-au lovit de această problemă, de exemplu Mihaela Rădulescu, care a avut un aviz de refuz, apoi a înregistrat numele Mihaela Schwartzenberg. Ideea e că, dacă mă cheamă ca pe o vedetă, îmi pot folosi numele în ce domeniu vreau, dar nu-l pot înregistra ca marcă",
a mai spus sursa citata.

Inregistrarea este valabila timp de 10 ani. "Sunt taxe modice, chiar şi de câteva sute de lei pentru câteva domenii pe o perioadă de 10 ani. Dacă după această perioadă nu va plăti taxa de prelungire, marca va putea fi solicitată şi de o altă persoană cu acelaşi nume", a mai declarat reprezentantul OSIM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate