Decizia șocantă a viitoarei soții a lui Radu Mazăre! Ce va face imediat după nuntă

Radu Mazăre se căsătorește în închisoare, iar nunta cu Roxana are loc chiar azi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre și Roxana Mihalache se căsătoresc astăzi chiar în Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul primar al Constanței este încarcerat de când a fost extrădat din Madagascar.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ceremonia, care va avea loc în prezența a doar câteva persoane, membri ai familiei, va fi oficiată de un  ofițer de la Starea Civilă a sectorului 5, care va fi prezent la penitenciar pentru a oficia căsătoria.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Apoi, cei doi proaspeți însurăței vor putea petrece împreună 48 de ore în camera de la închisoare specială pentru cupluri. După expirarea timpului, Radu Mazăre se va întoarce în celula lui, iar Roxana va pleca, nu doar din închisoare, ci și din țară. Recent, iubita lui Radu Mazăre a afirmat că după căsătorie, ea se va întoarce în Madagascar, acolo unde are de administrat afacerea fostului primar.

Citeste si: Roxana, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, amănunte despre căsătoria din închisoare ! ”Nu o să am o rochie specială”

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină: „Asta a fost dorința mea...”

Radu Mazăre și Roxana Mihalache sunt parteneri în afacerea din Madagascar de mult timp, frumoasa blondă a părăsit România cu fostul primar al Constanței în urmă cu câțiva ani, atunci când acesta a fugit din țară și a cerut azil în îndepărtata insulă.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! E condamnat la 9 ani

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre, care a împlinit zilele trecute, 51 de ani, a fost extrădat în România din Madagascar pe 20 mai. Radu Mazăre execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 9 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. 

Galerie foto 
Citește și:

13 femei au fost dezbrăcate și controlate de către angajații aeroportului din Doha, după ce a fost găsit un nou-născut în baie!

Tânărul care a distrus 11 aparate de jocuri de noroc, pentru că a pierdut la păcănele!

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Dacă vii din aceste țări intri în carantină timp de 14 zile! Schimbările făcute de Comitetul Național pentru Situații de Urgență

Bilanț Covid-19, 26 octombrie! Peste 2.000 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies