Vedete

Decizia surprinzatoare luata de Anamaria Prodan in privinta pomenii de 40 de zile a mamei sale! In ziua in care ii va face slujba, nu va merge la restaurant EXCLUSIV

Peste o saptamana, Anamaria Prodan va imparti oamenilor amarati pachete cu mancare pentru sufletul mamei sale

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

La trei saptamani si jumatate de la moartea Ionelei Prodan, fiica sa cea mare, Anamaria, intentioneaza sa ii faca o pomana asa cum si-ar fi dorit regretata cantareata!

Daca imediat dupa inmormantare, impresara a ales sa invite peste 200 de persoane la un hotel de cinci stele din Capitala, pentru a-i cinsti memoria artistei, ei bine, de data aceasta, la 40 de zile, Prodanca intentioneaza sa faca totul diferit! (de aici a inceput totul! dezvaluiri uluitoare despre felul in care Ionela Prodan a fost luata cu ambulanta in America!)

Anamaria Prodan ii face pomana mamei sale! Cand se va intampla totul!

Surse din preajma familiei sustin ca vedeta le-ar fi dezvaluit ca mama ei a fost intotdeauna sensibila la oamenii amarati si, ori de cate ori a avut ocazia, i-a ajutat pe multi dintre ei! Poate tocmai de aceea, si ea ar dori sa faca gesturi pentru nevoiasi.

“Anamaria Prodan ii face pomana mamei sale pe 12 mai, putin mai devreme decat se preconiza! Ea a vrut insa ca slujba sa fie intr-o sambata pentru a putea veni la cimitir toti apropiatii Ionelei Prodan, dar si oamenii care au iubit-o si au respectat-o pe indragita artista de-a lungul vietii! Dupa ce preotul va spune cateva cuvinte de suflet in memoria cantaretei, Ana va imparti pachete cu mancare, extrem de generoase, amaratilor din cimitir, celor care au nevoie cu adevarat de o bucata de paine si o mancare buna”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Galerie foto