Decizie de ultim moment în scandalul pentru averea lui Fane Spoitoru! Copiii s-au așezat la masa negocierilor cu văduva celebrului interlop

Soția și copiii celebrului Fane Spoitoru sunt aproape de împăcare, pentru prima oară după moartea celebrului interlop din aprilie 2016.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Claudia și Fane Emil, copiii celebrului Fane Spoitoru, au decis să îngroape securea războiului cu Elena, văduva marelui interlop. Cei trei s-au așezat la masa negocierilor în ceea ce privește averea lăsată de Spoitoru în urma lui iar acest lucru ar putea duce la finalul luptei dure pe care aceștia o duc în prezent în justiție.

La începutul acestei luni, copiii lui Fane Spoitoru i-au anunțat pe judecători că s-au împăcat cu mama lor vitregă, pe care o dăduseră în judecată. Instanța de la Buftea le-a dat acestora termen de o lună pentru a comunica în scris cererea de renunțare la judecată. Practic, pe 1 martie, cele două părți s-ar putea împăca oficial, dacă între timp nu mai apare ceva neașteptat.

fara descriere

Fane Spoitoru a murit cu datorii de 3 miliarde la stat

”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF și dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, spunea fiica lui Fane Spoitoru în 2016. Acesta este și motivul pentru care Direcția Generală a Finanțelor Publice București în reprezentarea Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov apare ca intervenient în procesul de partaj judiciar care încă este pe rol.

Citeste si: Doliu în lumea interlopă din România! A murit liderul unui clan bucureștean temut

Citeste si: Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

Citeste si: Adrian Minune, teribil de afectat de moartea lui Ion Duduianu! A cântat cu lacrimi în ochi la priveghiul acestuia - VIDEO

Fane Spoitoru, pe numele lui real Ion Titișor, a fost unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București de la începutul anilor ’90. El a ajuns în centrul atenției în 1992 când a tăiat mâna unui polițist cu sabia, la discoteca Vox Marris din Capitală. Omul legii a tras șase gloanțe în interlop, însă acesta a supraviețuit ca printr-un miracol.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate