Decizie grea pentru sultana! Hurrem este pusa sa aleaga intre fiii ei. Nu rata astazi, de la 20.00, un nou episod din “Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, la Kanal D

Intre cei doi baieti ai lui Suleyman se da lupta pentru putere. Cand Selim afla ca mama sa, sultana Hurrem, isi doreste, in secret, ca succesorul tronului imperial sa fie, de fapt, Baiazid, acesta hotaraste sa se razbune pe fratele sau.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descrierePrintul Baiazid este preferatul sultanului si al lui HurremSelim se bucura de sustinerea Pasei Sokkolu Mehmet, a marelui vizir Kara Ahmet, dar si a Sultanei Fatma, lucru nestiut de Hurrem. Selim ii intinde astfel fratelui sau o cursa. Cunoscandu-i temperamentul, Selim stie ca aceasta va fi cea mai grea incercare pentru fratele sau si este convins ca Baiazid va merge, la fel ca Mustafa, spre propria nenorocire. Bucuria lui Selim creste la gandul ca Sultana Hurrem nu va putea impiedica acest lucru.

Rustem, care isi doreste cu orice pret sa revina in functia de mare vizir, ii reaminteste lui Baiazid ca printul, care nu are sustinere puternica din partea Divanului, este sortit infrangerii, asa cum a patit si Mustafa. Rustem il asigura pe Baiazid ca odata ce va reajunge mare vizir, el ii va fi cea  mai puternica arma in drumul catre tron.fara descriereSelim vrea sa-si distruga fratele

Suleyman a dat ordin ca Baiazid, in calitate de loctiitor al sau, sa intervina pentru a stopa revolta din Rumelia, iscata de sustinatorii raposatului print Mustafa, si se infurie teribil cand afla ca fiul sau i-a nesocotit porunca.

Hurrem este pusa sa aleaga intre fiii sai, chiar de catre acestia. Selim si Baiazid ii cer deopotriva sa fie sustinuti, in lupta pentru tron. Mai mult, Hurrem incearca din rasputeri sa tina ascuns, fata de Sultan, faptul ca Baiazid s-a cununat cu Huricihan, lucru interzis de Dinastie.fara descriereEa e cadana care i-a furat inima lui Baiazid

Hurrem simte ca ii fuge pamantul de sub picioare cand afla ca insasi Huricihan merge la sultan pentru a-i spune despre cununia sa cu Baiazid.

Pe care dintre fiii sai ii va sustine Hurrem in lupta pentru tron si cum va reactiona Suleyman cand va afla despre cununia lui Baiazid cu Huricihan, aflati joi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, numai la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate