Decizie incredibilă a Dianei Belbiţă! „Prinţesa războinică” emigrează în Canada, pentru că s-a săturat de România!

Diana Belbiţă emigrează în Canada, pentru că acolo este mai liniştită decât în România.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Diana Belbiţă emigrează în Canada este o veste surprinzătoare. Prinţesa războinică s-a pregătit 4 luni în Canada pentru lupta de MMA cu englezoaica Molly McCann, care a năucit-o pe Belbiţă, în lupta de vineri, administrându-i o înfrângere severă. Fosta Faimoasă de la Exatlon s-a arătat încântată de perioada trăită în Canada. (citeşte dezvăluirile Dianei Belbiţă despre povestea ei de iubire cu Marius)

Citeste si: Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal dacă fetele ar fi practicat un sport de contact: „M-ați judecat că fac un sport dur. În ziua de azi, să știi să te aperi a devenit o necesitate”

Citeste si: Incredibil! Ce relaţie este între Jador şi Diana Belbiţă? Vezi mesajele uluitoare dintre ei! "Să te duci în casă" EXCLUSIV!

Citeste si: Anda Adam și Diana Belbiță fac spectacol în ediția de duminică seară a show-ului “Roata Norocului”

Diana Belbiţă emigrează în Canada: "Eram stresată de agitația și aglomerația care erau peste tot" 

“În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel.”, a declarat Diana pentru prosport.ro. “Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită. În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care erau peste tot, aici pot spune că mă bucur de liniște.”, a completat Belbiţă.

fara descriere

Diana Belbiţă emigrează în Canada: "În România voi veni doar în vizită" 

“Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament”, a mai spus Diana. Întrebată dacă mai are de gând să se întoarcă în ţară, Belbiţă a dezvăluit: „Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate