Decizie şocantă de ultim moment a Mirelei Vaida! Ce a făcut vedeta în prag de Sărbători

Mirela Vaida s-a hotărât să se înscrie la Eurovision!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

 
Mirela Vaida surprinde din nou! Îndrăgita vedetă s-a înscris pe ultima sută de metri la Eurovision, iar piesa ei “Underground” a fost selectată dintre cele 126 de piese participante!
 
Însărcinată în opt luni, Mirela a avut tăria de a-şi încerca din nou norocul la competiţia muzicală internaţională, unde, în urmă cu patru ani, a ieşit a doua la Selecţia Naţională!
 

Mirela Vaida s-a înscris la Eurovision! Ce a determinat-o să facă acest lucru
deşi este însărcinată!

 
Mirela Vaida s-a înscris la Eurovision dintr-un moft şi, iată, acum, va trebui să se lupte pentru un loc în finală!
 
“Cred că lucrurile minunate se fac în joacă sau se întâmplă atunci când te aştepţi mai puţin! În ultima perioadă, de când nu mai am emisiune la tv, am experimentat nişte lucruri foarte frumoase, cărora înainte nu le acordăm timp şi nici atenţie. Am înlocuit şocul intrării din activitate în neactivitate cu muzica şi scena, iar lucrurile au venit natural. Mai întâi m-a sunat Horia Brenciu să fiu invitată lui specială în concertul aniversar de 25 de ani de carieră. Astfel timp de 3 zile am fost alături de el la Sala Palatului în cadrul unor spectacole minunate, care au adunat 15.000 de spectatori. Aşa am redescoperit gustul scenei şi entuziasmul pe care ţi-l pot da câteva mii de oameni atunci când te aplaudă şi cântă odată cu ţine.
Lumea nu prea ştie că eu cânt, dar înainte să fac altceva, eu m-am născut cântând, am crescut cântând, muzica mi-a adus cele mai frumoase satisfacţii şi datorită muzicii am ajuns ulterior şi în televiziune. Poate că e cazul să ne întoarcem la matcă, la rădăcini, la ceea ce ne place. Faptul că piesa mea a fost aleasă dintre alte 126 de melodii care s-au înscris la selecţia naţională, e mai mult decât m-aş fi aşteptat.
Vreau să îi mulţumesc compozitorului Michael James Down care este irlandez şi care m-a abordat fără să îl cunosc, fără să ştiu cine e şi ce face, să îmi spună că şi-ar dori să îmi compună o piesă pentru anul acesta la Eurovision. Sunt super, mega fericită, şi abia aştept să ajung din nou pe scenă Eurovisionului!!”,
a declarat Mirela Vaida.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

4 probleme de sanatate cu care te poti confrunta de Sarbatori. Ce sa faci ca sa nu suferi!

Adriana Bahmuţeanu şi copiii, distruşi de durere: „L-am înmormântat”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Vine iarna adevărată în România! Cod portocaliu și galben de ninsori și viscol! Avertismentul ANM

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Imagini șocante la un Spital de Psihiatrie din România. O asistentă a fost înjunghită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies