Decizie socanta! Donald Trump isi inchide fundatia caritabila care a ajutat sute de oameni. De ce a decis sa faca asta

Dupa ce a fost ales presedinte al SUA, Donald Trump se confrunta cu niste mari probleme din cauza fundatiei caritabile care an de an ajuta sute de oameni, de la veterani de razboi la copii orfani.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Conform Msn.com, Donald Trump s-a saturat sa dea explicatii referitor la modul in care organizatia colecteaza ajutoare financiare din alte parti pentru a le redistribui apoi celor in nevoie. Presedintele SUA si-a contactat avocatii si le-a dat dispozitii clare sa se ocupe de dizolvarea fundatiei.
Chiar daca renunta la propria fundatie cu care a facut bine atatia ani, Donald Trump a declarat ca nu renunta la a face bine. Presedintele SUA sustine ca se va implica in acte de caritate in continuare, dar ca persoana, nu ca organizatie.fara descriere Fundatia Donald J. Trump a fost acuzata, in decursul mai multor ani, ca a folosit fondurile obtinute prin donatii pentru a finanta procese personale sau ale altor afaceri apartinand tot lui Donald Trump.
Procurorul general din New York investigheaza aceste acuzatii de ani buni si sustine ca, pana la proba contrarie, fundatia Donald J. Trump nu se poate inchide.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate