Decizie surprinzătoare în procesul de divorț al părinților Luizei Melencu! Judecătorii au decis: cei doi rămân căsătoriți, chiar dacă tatăl fetei a murit în decembrie! Dezvăluiri exclusive

Cazul Caracal continuă să fie unul bizar, atât datorită evenimentelor în sine cât și a măsurilor luate de autorități în cazul dispariției celor două fete.

Luiza Melencu
Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă
Autor: Radu Constantin

In articol:

O nouă situație ciudată în cazul Caracal: judecătorii de la Craiova au fost puși în situația de a decide asupra divorțului dintre părinții Luizei Melencu, deși tatăl tinerei dispărute a murit în decembrie.

O copie a hotărârii va fi trimisă tatălui Luizei, decedat acum două luni

Mama Luizei Melencu a cerut divorțul de soțul ei pe 25 noiembrie 2020, cu doar câteva zile înainte de moartea bărbatului. Tragedia din familia Luizei nu i-a împiedicat pe magistrați să judece cauza, mai ales că în cauză nu au fost depuse acte care să dovedească decesul lui Claudiu Melencu.

Mama Luizei Melencu
Mama Luizei Melencu a vrut să divorțeze de tatăl fetei

Săptămâna trecută, a venit și decizia, una la fel de surprinzătoare precum cererea în sine: ”Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea încheierii, ce va fi depusă la Judecătoria Craiova. Dată în Camera de Consiliu de la 13 ianuarie 2021. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 13 ianuarie 2021”, se arată în hotărârea magistraților de la Judecătoria Craiova.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Mama Luziei Melencu ar fi vrut să divorțeze de soțul ei, dar la scurt timp acesta a murit!

Conform deciziei mai sus citate, părinții Luizei Melencu rămân căsătoriți, chiar dacă unul dintre ei nu mai este în viață.

Mai mult, decizia instanței va fi comunicată în scris celor două părți(?!) iar acestea au dreptul de a cere reexaminarea hotărârii până la sfârșitul lunii ianuarie.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, acuzat de o tânără că i-a făcut propuneri indecente. Ce mesaje i-a trimis fostul candidat la prezidențiale

Familia Melencu, coșmar fără sfârșit

tata melencu
Claudiu, tatăl Luizei, a murit în urmă cu două luni

Familia Luizei Melencu a trecut prin momente extrem de grele în timpul anchetei care a urmat dispariției fetei.

Bunicul tinerei a fost considerat, la început, unul dintre principalii suspecți. După ce s-a aflat de existența lui Gheorghe Dincă, procurorii au lăsat să ”răsufle” informația că soțul Monicăi Melencu nu ar fi tatăl biologic al Luizei, lucru care a creat și mai multă tensiune în familia fetei. A urmat apoi o adevărată luptă a procurorilor cu mama Luizei, în care aceasta a fost la un pas să primească o amendă uriașă pentru că refuza să-și repete testul ADN. Într-un final, Claudiu Melencu a murit, în decembrie, nu înainte ca soția lui să ceară în mod oficial divorțul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Acuzații dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după ce a ajuns vedetă pe TikTok! „Încurajează violent ura copiilor față de școală și față de profesori”

Gheorghe Dincă, momente cumplite în închisoare. Ce se întâmplă cu acesta după gratii: ”Au fugit înfricoșați”

Ce s-a întâmplat cu diva instagramului găsită moartă și dezbrăcată, pe marginea drumului: ”Nu era fericită în ultimul timp, era stresată”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cutremur la Casa Regală. Charles, anchetat, după moartea prințesei Diana. Ce i-a făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies