Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

După eliminarea de la Survivor România, războincul Cristian a făcut o serie de afirmații legate de relația dintre Andrei Ciobanu și Karina

Autor: Lia Popescu

In articol:

Fanii show-ului Survivor România au văzut clar că războinicii Andrei Ciobanu și Karina trăiesc o poveste de dragoste frumoasă în Republica Dominicană, una care, însă, pare să îi deranjeze pe colegii lor

în aceste momente, mai mult decât atât, s-a ajuns chiar și la nominalizări de eliminare pentru ca ei să se despartă și să se spargă „bisericuța” formată de ei.

Andrei și-a atacat colegii după ce a fost nominalizat în Consiliu. ”N e băgați cuțitul în spate?”  

Modul în care au fost exprimate opiniile de către războinici, chiar în Consiliu, i-a luat prin surprindere pe cei doi protagoniști, astfel că au început și dezvălurile și din partea lor. În momentul în care eu și Karina am devenit un cuplu, voi toți ați fost lângă noi la malul oceanului, ați văzut întreaga scenă. Ați venit și ne-ați spus numai cuvinte frumoase, ați mers pe ideea că ne potrivim, iar Survivor înseamnă și iubire, nu numai competiție. Nimeni nu a avut nimic împotrivă! Acum, constat că nu credeți în relația noastră, că noi suntem falși, că ne-am unit forțele doar pentru a face strategii.

Unde este adevărul? În clipa în care ne-ați îmbrățișat sau în aceste momente, când ne băgați cuțitul în spate?”, au fost cuvintele lui Andrei, care astfel, a dorit să arate că la ”oficializarea sentimentelor”, a fost toată lumea prezentă.

Karina nu îl iubește pe Andrei de la Survivor România, el în schimb, este îndrăgostit lulea. ”Ș tiu tot ce se petrece în sufletul lui”

Totuși, felul în care Andrei Ciobanu și-a susținut punctul de vedere sau lacrimile Karinei, vărsate în camp nu i-au impresionat deloc pe colegi lor. Mai mult decât atât, ei au mers pe aceeași idee, și anume, că perechea lor nu este una reală, ci doar una pentru competiție, cel puțin dintr-o singură direcție.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Citeste si: Razboinicul Cristian, primele reactii dupa eliminarea din "Survivor Romania"! Iata cat de emotionat a fost tanarul cand si-a revazut mama dupa trei luni, prin video call, la "FanArena"!

Citeste si: Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

Citeste si: Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor: "Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că..."

Drept dovadă, la ieșirea din concurs, Cristian a afirmat clar! ”Eu sunt sincer! Karina nu îl iubește pe Andrei de la Survivor România. El într-adevăr, o iubește pe ea, m-a luat deoparte încă de când a început să aibă sentimente pentru ea, și știu tot ce se petrece în sufletul lui. Este, dacă vreți, îndrăgostit lulea. În schimb, la ea, am rețineri. Cred mai mult într-o prietenie,într-un parteneriat strategic”,  a declarat sportivul la emisiunea Ștafeta mixtă, difuzată pe WOWbiz.ro. Dezvăluirea războinicului vine, astfel, în completarea declarației date de mătușa concurentei, Dana, care, în premieră, la WOWbiz.ro, a avut aceeași părere. ” M-a surprins, nu aș fi crezut niciodată că o să se întâmple așa ceva acolo, în condițiile acelea grele, chiar precare. El mi se pare că ține mult la Karina, în schimb, ea este mai degrabă surprinsă, plăcut bineînțeles, decât plină de iubire. Adică, ea nu este îndrăgostită, sigur, și am mai spus-o. Am crescut-o de la opt ani, a stat numai cu mine și o cam cunosc. Eu niciodată nu am văzut-o îndrăgostită până la vârsta asta, și a avut mulți prieteni! În plus, există mulți băieți care îi fac curte la Craiova, și o așteaptă disperați să vină acasă de la Survivor România”, a declarat Dana la emisiunea Ștafeta mixtă!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scene dramatice! Mihai Onicaș a izbucnit în lacrimi la Survivor România. Ce se întâmplă cu bunica sa din cauza coronavirului. ”Doamne, spune-mi că este bine”

Scandal uriaș la Survivor România între Elena Ionescu si Ghiță! ”Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea. Îmi vine să iau maceta și să mă duc în... pădure”

Scene de groază la Survivor România! Războinica Lola, plină de sânge! Medicii au intervenit de urgență

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies