Declarația care o poate doborî pe Ramona de la Puterea dragostei! ”Livian nu a fost niciodată atras de ea! A încercat doar să treacă peste povestea de dragoste cu Bianca”

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian! Ce l-a determinat să se apropie de concurenta de la ea după despărțirea de Bianca

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian


In articol:

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian! În ultima perioadă, Livian a tot pendulat între Bianca-Ella și Ramona în casa Puterea dragostei. Dacă pe prima dintre ele, vrea să o uite, dar nu prea poate, iar despre Ella a spus că este doar o prietenă, ei bine, gluma se îngroasă în privința Ramonei, alături de care, fanii emisiunii l-au tot văzut în ipostaze din ce în ce mai apropiate. Mai mult decât atât, deși, inițial, femeia a marșat o lungă perioadă de timp pe ideea că între ea și fiul lui Nelson Mondialul este doar o amiciție nevinovată, de la o vreme, a recunoscut ce simte cu adevărat pentru el.

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian
Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian. După tachinări, el a luat altă decizie

Întrebată, la un moment dat de Andreea Mantea, de ce s-a hotărât să lupte pentru Livian, frumoasa Ramona a pus paie pe foc. ”Simt că mă place și el, la fel cum îl plac și eu”, motiv pentru toți iubitorii show-ului să înțeleagă că împăcarea dintre Bianca și Livian este, pe zi ce trece, tot mai departe. În plus, au apărut și informații noi potrivit cărora tachinările dintre Mr. Livian și Ramona nu ar fi întâmplătoare, ci la mijloc ar fi vorba despre sentimente mult mai intense.

Citeste si: Nelson Mondialu îi vrea pe Livian și Daiana împreună. Anunț ȘOC: „Să vină cu ea acasă. E cea mai...”

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Bianca de la Puterea dragostei spune totul despre relaţia cu mama lui Livian!

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: Ramâne în emisiune și în sezonul 3?!

fara descriere
Bianca de la Puterea dragostei nu a stat cu mâinile în sân, ci a acționat

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian! Dacă este adevărată sau nu apropierea de Ramona, cu siguranță, în edițiile viitoare se va vedea totul. Cert este că nici Bianca nu stă cu mâinile în sân și, mai mereu, este în preajma lui Livian, cu tachinări, încercări de gelozii sau chiar cu sentimente frumoase. Drept dovadă, aceste lucruri i-au determinat pe foști concurenți să vadă situația diferit, mai ales că o și cunosc bine pe brunetă și știu cum acționează pentru a-și atinge scopul, și anume...acela de a se împăca iar cu bărbatul pe care îl iubește, indiferent de concurența din casă!

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian
Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian! ”A fost o tentativă eșuată să o uite pe Bianca” 

Ramona de la Puterea dragostei, lovitură dură dată de Livian! Cam aceasta este părerea celor care îi cunosc pe protagoniști. Într-un interviu live, Thalida Trofin, o fostă prezență plăcută în casa Puterera dragostei, o concurentă ce a stat aproape de Bianca Comănici, avea să spună tot ce crede pe marginea acestui subiect, și chiar a vorbit cu sinceritate. ”Livian a încercat să treacă peste povestea de dragoste cu Bianca prin apropierea de Ramona, și nu a reușit. A fost o tentativă eșuată să o uite pe Bianca prin apropierea de Ramona. E greu, nu prea se poate...El a dorit să schimbe ceva în viața lui, dar nu s-a putut. Ce are el cu Bianca este unic. Pe de o parte, este genul acela de iubire, în care nu știu dacă ”pansamentele” îi vor ajuta să meargă mai departe, pe de alta, dacă vor putea trece peste praguri, nu îi va mai desparte nimeni”, a comentat Thalida la WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate