Declarația cutremurătoare a lui Benone Sinulescu, în urmă cu un de zile: „Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Benone Sinulescu a murit joi, 19 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Benone Sinulescu s-a stins din viață în urmă cu o zi. Celebrul cântăreț a fost găsit fără suflare de către soția lui, în propria lor locuință. Problemele de sănătate ale artistului erau din ce în ce mai grave, însă el refuza să meargă la spital, de frica infectării cu noul coronavirus.

Această frică a artistului a început încă de la debutul pandemiei.

În urmă cu un an de zile, Benone Sinulescu povestea că s-a mutat departe de focar și încearcă să se protejeze cât poate de mult. Timpul liber și-l ocupa cu activități plăcute, care îl mențineau ocupat și fără gânduri la problemele sale de sănătate. 

„Suntem departe de focar, cam la 60 de kilometri de Arad. Îmi e frică să stau acolo, deci în casa aia nu avem ce căuta deocamdată.

Am ce face în timpul liber, nu mă plâng. Cu sănătatea stau bine… Fac agricultură de plăcere, am o grădină mare, până în pădure…

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Un hectar și jumătate, cam așa. Am făcut multe lucruri, am tot felul de răsaduri. Aștept să treacă timpul, mai departe de pădurea din Bârzava nu ieșim…”, declara Benone Sinulescu.

benone sinulescu

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani 

Ce spune Benone Sinulescu despre moarte?

În același interviu, celebrul cântăreț a vorbit despre zvonurile din presă pe care le-a citit de-a lungul timpului, cu privire la faptul că s-a stins din viață.

el a făcut o dezvăluire șocantă la vremea respectivă. În cazul în care ar muri cu adevărat, Benone Sinulescu a mărturisit că nu i-ar părea rău.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de moartea lui Benone Sinulescu? Soția artistului este devastată: „Am făcut 40 de ani de la căsătorie”

„Știți, am fost singur la părinți.

Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic. Eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului!

Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți.

Deci am murit de vreo șase ori în presă. Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”, a mai spus artistul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declarații tulburătoare, după decesul lui Benone Sinulescu. Artistul a primit cadou un loc de veci, cu puțin timp înainte să moară: "Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi...

Cum a cunoscut-o Benone Sinulescu pe soția sa, Elena

A apărut ultima fotografie cu Benone Sinulescu în viață. Cum a fost surprins artistul, cu puțin timp înainte să moară?

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o tragedie! Punctul de referință al epocii noastre a murit

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies