Vedete

Declaraţia cutremurătoare a soţiei lui Nelu Ploieşteanu: „Când a murit se uita în ochii mei”

Nelu Polieşteanu şi soţia lui sufeă enorm după ce şi-au pierdut fiul in urmă cu şase luni.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Elena şi Nelu Ploieşteanu fac, în data de 20 octombrie, parastasul pentru fiul lor, Mihăiţă. Băiatul suferea de tetrapareză spastică şi a murit in urmaă cu şase luni. A lăsat în urmă doi părinţi distruşi de durere. 
 
„În orice moment, minut, secundă, fracţiune de secundă, îl simt şi îmi este dor de el. Am patru fete şi trei nepoţi, dar golul din sufletul meu nu poate să îl acopere nimeni. Aşa cum era el, bolnav, era al nostru, nu trebuia să moară. Când a murit se uita în ochii mei şi atât, îi spuneam că trebuie să lupte, să fie tare, că trebuie să trăiască. El a murit pentru că nu a fost tratat corespunzător de medici. Toţi suntem distruşi şi răvăşiţi. Pe data de 20, luna aceasta, o să îi facem pomana de şase luni. O să organizăm acasă, nu facem la restaurante. Am să fac tot ce trebuie făcut până o să cad jos. Nu pot să îl uit deloc, plâng neîncetat, m-am luptat ca o leoaică ca fiul meu să trăiască”,a declarat Elena Polieşteanu pentru Click. 
 
Deşi s-a zvonit ca ea si Nelu Ploieşteanu se vor muta din locuinţa în care au locuit cu fiul lor, acesta a negat informaţiile.
 
„Copilul meu a trăit datorită soţiei mele care l-a îngrijit. Am făcut cumparaturi pentru parastas si soţia mea ziceai ca este în altă lume. Ea nu a mai fost la film, la o nunta, în oraş în 30 de ani. Nu a ieşit nicăieri, cu mâna pe inima spun. Mă costau 40-45 de milioane medicamentele băiatului pe lună. Noi mergeam în fiecare săptămână la spital, indiferent dacă erau bine sau nu. Baiatul nu a vrut sa plece până nu m-am împăcat cu soţia. Vreau să mă mut cu soţia mea”, a spunea Nelu Ploieşteanu la Teo Show, în urmă cu trei luni. 
 

Galerie foto