Declarația halucinantă a criminalului directoarei din Piatra Neamț: „Am vrut să o felicit”

Criminalul asistentei-șefe de la spitalul din Piatra Neamț a făcut declarații halucinante în fața procurorilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Criminalul asistentei de la Spitalul din Piatra Neamț, Sebastian Patriche, a fost dus la audieri pentru a da explicații cu privire la fapta comisă. Ajuns în fața procurorilor, bărbatul a declarat că voia să o felicite pe soția lui pentru funcția pe care tocmai o primise.

Citeste si: Românca lui Dan Bilzerian s-a măritat cu un fotbalist! Cum arată și ce face acum bucureșteanca?

Citeste si: Incredibil: Ce reacție a avut Raluca Munte de la Puterea Dragostei la nunta Siminei cu Alex Zănoagă! S-a întins pe jos și a surprins pe toată lumea!

Citeste si: Pacienții unui centru de boli psihice din Călărași, hrăniți cu pâine înmuiată în apă, margarină și salam

Asistenta de la spitalul din Piatra Neamț a fost ucisă de soțul cu care se afla în proces de divorț 

Omul a intrat în spital cu un cuțit asupra lui și a avut o discuție mai aprinsă cu soția lui, chiar în cabinetul acesteia. În urma conflictului, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori. Colegele ei au găsit-o într-o baltă se sânge și au încercat să o salveze, dar din păcate nu s-a mai putut, din cauza pierderilor masive de sânge. 

fara descriere

„La necropsie se va vedea exact câte lovituri are, oricum una este cert la gât, cu secționarea pachetului vascular, lucru care explică hemoragia masivă. Atât în cabinet, cât și pe targa cu care victima a fost transportată până la reanimare era foarte mult sânge. Nu este exclus ca o parte din lovituri să fi afectat organele interne”, a declarat procurorul criminalist Stelian Olteanu, potrivit zch.ro.

În presa locală au apărut și imaginile de pe camerele de vedere din spital, cu momentul în care bărbatul a pătruns în clădirea spitalului și a ajuns în cabinetul soției sale.

fara descriere

Sebastian Patriche a fost lăsat să intre în spital și nu a dat de bănuit nimănui că ar urma să comită o crimă.

După ce și-a lăsat soția într-o baltă de sânge a plecat spre casă liniștit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

fara descriere

De altfel, pe camerele de supraveghere au fost surprinse și momentele în care Anca Patriche a fost găsită fără suflare. Toți colegii ei s-au adunat în jurul ei pentru a o salva, dar totul a fost în zadar.

Sursa Foto: Ziar Piatra Neamț

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate