Declaraţia incredibilă a Andreei Marin, făcută pe vremea când era soţia lui Ştefan: “Bănică mai are să o ia de nevastă pe Esca, dar asta e stabilă, are familie”

La un moment dat, telespectatorii au fost martori la declaraţia incredibilă a Andreei Marin.

Autor: Matei Vaihan

În 2010, telespectatorii au fost martori la declaraţia incredibilă a Andreei Marin. Pe atunci, Andreea era măritată cu Ştefan Bănică Jr, cu care se însurase în 2006 şi avea să se despartă în 2012. Bănică bifase o căsnicie şi cu Mihaela Rădulescu, de care se separase în 1999. “Zâna Surprizelor” a fost protagonista unei emisiuni cu camera ascunsă, fiind filmată în postură de poştăriţă.( vezi cum s-a pozat Andreea Marin la piscină)

Declaraţia incredibilă a Andreei Marin:  “Dacă Bănică era bun, rămânea cu Răduleasca”

"Poştăriţa" Andreea Marin s-a descurcat binişor în noul rol, nefiind recunoscută prea uşor de clienţi în spatele accentului moldovenesc, astfel că a putut bârfi cu aceştia inclusiv despre Ştefan Bănică jr.”, s-a scris în presă.

“Dacă Bănică era bun, rămânea cu Răduleasca”, i-a spus o bătrână fostei vedete TVR, care acum joacă rolul unei poştăriţe într-un show cu camera ascunsă”, s-a mai relatat despre acel moment.

Declaraţia incredibilă a Andreei Marin. I s-a urat să nască un băieţel

Pe final, telespectatorii au fost martori la declaraţia incredibilă a Andreei Marin. "Bănică mai poate să o ia pe Esca de nevastă, dar asta e stabilă, are familie", a glumit Andreea Marin-Bănică, după ce o bătrânică i-a spus verde-n faţă că "dacă era bun, rămânea cu Răduleasca.

La final, după ce a fost recunoscută, i s-a urat să nască un băieţel, Andreea Marin cerându-le să se roage la biserică pentru ea”, mai notau ziarele.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Moment istoric in showbiz! Andreea Marin şi Lavinia Pîrva trebuie să împartă un premiu. Au primit trofeul BAU, iar comentariile Iuliei Albu sunt...devastatoare

Andreea Marin, dovada că este îndrăgostită până peste cap! Ce a făcut Zâna în faţa clădirii unde lucrează iubitul ei? VIDEO EXCLUSIV

Cristi Borcea o copiaza pe Andreea Marin, care a facut si ea o cura de detoxifiere la Bodrum! Si Adrian Mutu a urmat tratamentele din statiunea turceasca!

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Se va putea ieși la pensie la 70 de ani! Anunțul făcut de Raluca Turcan despre vârsta de pensionare

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Ce restricții intră în vigoare din această noapte. Capitala, în scenariul roșu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies