Declarația pe care Oana Zăvoranu i-a făcut-o lui Alex Ashraf, după zvonurile divorțului! Ce i-a putut transmite bruneta soțului ei

Vedete

Declarația pe care Oana Zăvoranu i-a făcut-o lui Alex Ashraf, după zvonurile divorțului! Ce i-a putut transmite bruneta soțului ei

Oana Zăvoranu a scris un mesaj pe internet, pentru soțul ei, după ce au apărut zvonurile legate despre divorț.

Vestea că Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, ar divorța a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fanilor cuplului nu le-a venit să creadă că acest lucru ar putea să se întâmple. Bărbatul a stat de vorbă, însă, cu jurnaliștii WOWbiz.ro, spunând că nu-l interesează acest subiect, fără a da prea multe detalii, dar și bruneta, la rândul ei, nu a dorit să comenteze.

Cu toate acestea, recent, Oana Zăvoranu a făcut o postare în mediul online, acolo unde i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, Alex, chiar după zvonurile legate de presupusa separare.

Pe lângă asta, bruneta le-a transmis fanilor să nu mai creadă ceea ce apare pe internet și să aibă încredere doar în declarațiile ei.

Citește și: Alex Ashraf, primele declarații pentru WOWbiz.ro, după ce s-a spus că s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Ce spune despre presupusa relație| EXCLUSIV

„Vă pup și vă iubesc... Și să nu mă credeți decât pe mine!!! Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi.”

, a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu, alături de o poză în care apare doar ea.

Oana Zăvoranu

[Sursa foto: Instagram]

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în anul 2016

Oana și Alex au devenit oficial soț și soție în anul 2016, iar de atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cu suișuri și coborâșuri, după cum chiar ei au declarat în numeroasele interviuri acordate de-a lungul timpului.

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj emoționant de ziua sa de nume! Care este numele real al vedetei: „Orice om poate deveni mai bun daca vrea”

"Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.  Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva.  Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit" a spus Oana Zăvoranu în 2022