Declaraţia plină de durere a medicului din Galaţi agresat în clinică de un interlop: "Ţara asta se transformă încet-încet într-o hazna"

Medicul ginecolog Costache Buzatu a fost agresat de un tânăr interlop din Galaţi chiar în clinica în care lucrează.

Autor: R.L.

In articol:

Doctorul a luat decizia de a şterge de pe pagina sa de Facebook postarea cu video în care se vede cum este pus la pământ de Cristi Spaidar. Hotărârea medicului ginecolog are legătură cu avalanşa de comentarii jignitoare la adresa sa, deşi el este cel agresat, nu agresorul.

Citeste si: Andreea Bălan a rupt tăcerea şi a spus ce nu s-a văzut când a apărut la TV, imediat după ce a revenit la viaţă! "Drama are mai mult succes şi, dacă nu plângi la TV..."

Citeste si: Ea este iubita lui None de la Puterea Dragostei! Femeia a spus totul despre relaţia lor: "Eu sunt femeia lui, el este omul meu"

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Florin Salam la botezul nepoţelului!

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Medicul ginecolog Costache Botezatu, mesaj plin de durere după ce a fost agresat de un interlop

"Cu tristeţe am constatat un fapt pe care doresc să vi-l împărtăşesc.

Nu mai suntem o societate normală, nu ne vom mai face bine niciodată. Ţara asta se transformă încet-încet într-un pustiu intelectual, într-o hazna în care numărul analfabeţilor, agramaţilor, golanilor, curvelor, violatorilor, traficanţilor de droguri şi carne vie, tâlharilor şi hoţilor cu sau fără gulere albe, a sfertodocţilor şi a pegrei nu numai că nu scade ci creşte în proporţie geometrică! Am decis să închid postarea clipului agresiunii a cărei victima am fost”, a scris pe contul de Facebook medicul Costache Buzatu.

„Vă rog să mă credeţi că m-am îngrozit de comentariile primite. Din peste 2.000 de comentarii cel puţin 2/3 conţin acuzaţii la adresa medicilor! Ar fi fost şi pentru voi interesant să vedeţi cum suntem priviţi şi ce ni se doreşte – puşcărie, mutilare, moarte”. „România mai este o ţara normală? Merităm să fim în Europa, o societate normală, educată? Dacă ar fi fost o proporţie de 10-15% de asemenea postări aş fi înţeles.

Dar peste 75%?!? Am realizat prăpastia care se cască între slujitorii unei profesii şi restul populaţiei- o populaţie îndobitocită, manipulată de politicieni şi de mass-media incultă, dornică de senzaţii tari şi sânge (şi ce poate fi mai atractiv pentru vulgul decerebrat decât sângele de medic?).

Citeste si: Imagini revoltătoare dintr-un spital din Galați! Un medic este îmbrâncit și aruncat la pământ de un bărbat nervos VIDEO ȘOCANT

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab! Cristi "Spaidăr" are un Lamborghini de 300.000 de euro, alte două maşini de lux şi locuieşte într-o vilă de 5 stele! FOTO

 

 

Ar fi fost şi pentru voi o lecţie: amară dar absolut necesară! Să nu vă mai faceţi iluzii că situaţia se va remedia. Această stare de lucruri realizată în 30 ani nu se poate remedia decât în alte zeci de ani şi doar de către o societate dispusă să facă nişte eforturi supraomeneşti pentru a recâştiga respectul, nu numai al doctorilor ci şi a altor minţi luminate. O societate educată se realizează într-un timp mult mai lung decat distrugerea ei. Şi nu ştiu câţi mai au puterea să lupte pentru asta, nu ştiu câţi din cei care vin vor mai rămâne în ţară”, a completat doctorul agresat de interlop.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab! Cristi "Spaidăr" are un Lamborghini de 300.000 de euro, alte două maşini de lux şi locuieşte într-o vilă de 5...

Roxana Moise de la Exatlon sezonul 1, apariție sexy la o petrecere FOTO

Numerologia numelui: Ce spune numele tau despre tine

Horoscop Zilnic Miercuri 12 Mai 2021: Nativii Fecioară vor avea parte de o schimbare în viețile lor

Decizie fără precedent a Rusiei la adresa României! Vladimir Putin își manifestă fățiș ostilitatea!

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

S-a demonstrat științific: norocul chiar există. Cum să-l atragi în viața ta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies