Declaratia soc a lui Catalin Botezatu! De ce s-a cuplat cu adevarat Bianca Dragusanu cu Tate in timp ce era cu Slav? “Nu poti sa o inchizi intr-o cusca” VIDEO EXCLUSIV

Catalin Botezatu spune adevarul. De ce l-a parasit Bianca Dragusanu pe Victor Slav pentru Tristat Tate!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In urma cu trei luni, Bianca Dragusanu soca pe toata lumea in momentul in care renunta sa mai stea intr-o relatie cu Victor Slav. Multi au condamnat-o pe diva, insa a existat o persoana care a inteles de ce aceasta a ales o alta cale!

Catalin Botezatu spune adevarul! De ce l-a parasit Bianca Dragusanu pe Victor Slav pentru Tristat Tate ! “Nu mai era ea”

Catalin Botezatu, persoana care practic a "inventat-o" pe Bianca a povestit de ce crede el ca frumoasa femeie a actionat in acest mod, atunci cand nimeni nu se astepta.

Catalin Botezatu spune adevarul. De ce l-a parasit Bianca Dragusanu pe Victor Slav pentru Tristan Tate? Ei bine, se pare ca are si dreptate.

"Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca. Ea trebuie sa traiasca in habitatul sau, sa fie admirata, dorita, curtata... Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Eu cred ca l-a ales pe Tate la un moment dat pentru ca a gasit acel ceva pe care nu l-a gasit la alti barbati. Fiecare partener are altceva de oferit...Sa va spun ceva! Dragusanu nu este materialista, cum spun toti. Va zic clar, daca era materialista, puncta la nivel de miliardari si stiu eu ce vorbesc", a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate