Vedete

Declaratia socanta a lui Cream dupa Exatlon! “Il iubesc de nu mai pot!” EXCLUSIV

Claudia Pavel s-a intalnit, in sfarsit, cu unul dintre concurentii pe care i-a apreciat in Republica Dominicana!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Cream si Giani Kiritaicon photo
Cream si Giani Kirita

In urma cu doua zile, Cream si Giani Kirita s-au revazut la inregistrarile unei emisiuni! (intra sa vezi ce declaratii fabuloase a facut Cream despre Vladimir Draghia)

In ciuda faptului ca ambii au iesit de la Exatlon de ceva vreme, in Romania, cantareata si fostul fotbalist nu au avut posibilitatea sa se intalneasca fata in fata! “Programul nostru a fost unul extrem de incarcat! Eu am avut multe concerte si inregistrari, in timp ce Giani a fost si el invitat la tot felul de evenimente, a stat si cu familia, si fireste a fost greu sa stabilim o intalnire”, a dezvaluit Claudia Pavel, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Cream s-a intalnit cu Giani Kirita! Cum a reactionat cantareata atunci cand l-a vazut!

Cei doi au fost invitati la un show de divertisment si s-au bucurat enorm cand au vazut ca sunt din nou pe aceeasi baricada! Drept dovada, dupa ce Cream s-a intalnit cu Giani Kirita, frumoasa femeie a a dat si o declaratie surprizatoare. “Il iubesc de nu mai pot, este un om minunat si un prieten de suflet. El a fost cel care a tinut unita echipa “Faimosilor” la Exatlon si a avut grija de noi toti in Republica Dominicana”, a declarat artista.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune