Declaratia socanta a lui Florin Zamfirescu despre Geo Costiniu: "Mai bine ca a murit! Nu mai putea sa joace"

Florin Zamfirescu a venit sambata dimineata la Teatrul Odeon, unde este depus trupul neinsufletit al lui Geo Costiniu, pentru a-si lua ramas bun de la celebrul actor.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereFlorin Zamfirescu a povestit ca Geo era unul dintre cei mai frumosi actori din Romania si ca asta l-a facut celebru, dar l-a si omorat.

"A avut un mare talent. Cand aparea el pe afis, era sala plina. Era de ajuns sa apara pe afis. L-am vazut in emisiuni unde avea capacitatea de a prezenta emisiuni de divertisment. Era scanteitor. Avea un mare succes la femei, asta e adevarul. Povestea Nino Anghel. Era cu Geo la Craiova si vine chelnerita si casca ochii pe Geo si il intreaba ce vrea sa manance. Pe Nino nu l-a intrebat nimic. Se facea cohorta dupa Geo pe strada. Asta l-a bucurat, asta l-a si terminat kalooga_36441" , a spus Florin Zamfirescu, la Romania Tv.

"Geo nu mai e. Dumnezeu sa il odihneasca. El a jucat in Marchizul de Sad, ar avea un rol foarte mic fiindca nu mai putea sa duca. Nu statea nici la aplauze. Lumea nu il cunistea. Nu mai putea sa jiace. I-am spus la cabina sa se pensioneze. Ultima intalnire a fost o mare tristete. Ma si gandeam ce va face Geo in continuare. El a gasit solutia. Nu ma asteptam sa moara. Credeam ca o sa iasa la pensie, o sa rabde foame. Uite mai bine asa", a spus Florin Zamfirescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate