Vedete

Declaraţia şocantă a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce a murit Vişinescu: "Sunt leşinat de frică"

Mihai Bendeac a avut o postare care i-a distrat pe fani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Declaraţia şocantă a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce a murit Vişinescu: "Sunt leşinat de frică"icon photo

Mihai Bendeac a călătorit cu avionul la scurt timp după ce s-a aflat că Alexandru Vişinescu, personaj pe care l-a parodiat de atâtea ori, a murit. Actorul aştepta îmbarcarea când un gând i-a străfulgerat mintea. Bendeac a mărturisit că se teme că spiritul lui Vişinescu se va răzbuna cumva pe el după moarte pentru toate scenetele în care l-a parodiat.

Declaraţia şocantă a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce a murit Vişinescu: "Sunt leşinat de frică"

"Sunt leşinat de frică. Dacă mierlesc înseamnă că Vişinescu...", a scris Mihai Bendeac. Imediat, prietenii virtuali i-au intrat în joc. “Pai da... sufletul după... călătoreşte 40 de zile pe pământ... Deci ai grijă zilele astea, poate te veghează nenea Vishi/ Vişinescu nu a mierlit, stai liniştit că iese din cavou/ Vişinescu nu a plecat e în excursie”, au scris internauţii. 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune