Declaratia suprinzătoare a Siminei despre Jador! ”Nu mai are nici măcar o șansă de împăcare. Ne-am spus ”adio” definitiv! Cred că a înțeles” EXCLUSIV

Simina a vorbit în termeni duri despre Jador și o posibilă legătură amoroasă între ei

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Simina și Jador au fost unul dintre primele cupluri de la Puterea Dragostei, dar și unul dintre cele mai frumoase. Bruneta din Timișoara i-a furat inima manelistului încă de când el a văzut-o prima dată, dar relația lor nu a mers deloc.

Cei doi concurenți s-au despărțit, iar tânăra s-a cuplat cu Alex Zănoagă.

Cu toate acestea, multă vreme, Jador a încercat să o determine pe Simina să revină la el, i-a dedicat melodii, i-a spus clar că o iubește, iar în gala finală a sezonului 1, a decis să dea cărțile pe față și să recunoască tot ce a simțit pentru fata.  ”Te-am visat. Îmi era dor de tine și te-am visat”,  i-a spus el fostei lui iubite.

Citeste si: Gigi Becali a fost şoferul lui Gică Hagi: „Îl vedeam pe Becali cum îi spală mașina lui Hagi. O usca și după aceea trecea la volan”

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns la spital! Livian nu a fost lăsat să o însoțească: „Vă dați seama?!”

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei aruncă bomba în cuplul momentului! "Livian, ai grijă la jocurile Biancăi, s-ar putea să cazi în capcană" EXCLUSIV

Simina i-a dat lovitura de grație lui Jador! ”I -am explicat telefonic cum stă situația”

După primul sezon de la Puterea dragostei, Simina s-a întors acasă la brațul lui Alex, în timp ce Jador a decis să rămână în competiție și să încerce să își găsească jumătatea, acolo, în Istanbul.

Din păcate, fără success, căci artistului îi este gândul numai la vechea iubire, pe care o ”invocă”în fiecare episod! ”Ea este femeia care mi-a atins inima. Aș fi vrut să iasă din sufletul meu, fiindcă știu că sunt multe lucruri care ne despart, dar…nu se poate încă. Nimeni nu îi poate lua locul”, a spus bărbatul de nenumărate ori.

Cu toate acestea, în premieră pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile, într-un live exclusiv, Simina i-a dat lovitura de grație lui Jador! ”Nu ne mai unește nimic. Eu sunt cu Alex, îl iubesc, ne-am mutat împreună, ne gândim să facem și un pas decisiv în relație. Am vorbit cu Jador de curând și i-am explicat telefonic cum stă situația. Sper că a înțeles că nu mai are nici măcar o șansă la o împăcare. Ne-am spus ”adio”! Gata! În plus, în casă, eu nu mă mai întorc niciodată”, a declarat Simina.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

ȘOC! Ce a spus Roxana de la Puterea Dragostei despre Raju! Ar putea avea o relație cu el ?

Nelson Mondialul are contul de socializare blocat după ce s-a certat cu fanii show-ului ”Puterea Dragostei”. ”A dat report că îl agresez cu clipurile mele”

Mihai Neșu, confesiune cutremurătoare, la opt ani după accidentul care i-a schimbat viața: „Abia după doi ani m-am spovedit”

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Nelson Mondialul are contul de socializare blocat după ce s-a certat cu fanii show-ului ”Puterea Dragostei”. ”A dat report că îl agresez cu clipurile mele”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies