Declaratia surpriza a noului “Burlac“ le va soca pe concurentele show-ului “Nu mi-am dorit stabilitate sentimentala. Eu sunt tot timpul in cautarea unei partenere…”

Noul “burlac” de la Antena 1, Andrei Andrei va putea sa isi aleaga iubita din 20 de concurente, toate foarte frumoase, care isi vor arunca in lupta toate armele seductiei pentru a iesi invingatoare. Cine va castiga, doar barbatul stie, cert este ca, pana la finele show-ului, el a incercat sa vorbeasca putin despre genul de persoana pe care si-o doreste alaturi de el pentru toata viata.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere„Pana acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentala. Cum eu stateam cel mult trei luni intr-un loc nu a fost tocmai simplu sa am relatii normale, iar in timp, la distanta, se destramau. In plus, am vrut sa ma asigur ca decizia de a ramane cu cineva pentru tot restul vietii o iau o singura data, iar asta m-a facut probabil si mai prudent. Eu sunt tot timpul in cautarea acelei partenere. Show-ul “Burlacul” mi-a dat posibilitatea sa-mi maresc sansele de a-mi atinge scopul intr-un timp scurt. Este un proiect extraordinar, am cunoscut persoane deosebite, am incercat lucruri noi si am trecut prin multe schimbari din punct de vedere emotional. Am inceput sa ma gandesc mai mult la tot ce vreau cu adevarat de la viata, la ce as vrea sa simt pentru si din partea persoanei iubite. Cu siguranta mi-a schimbat felul in care priveam lucrurile”, a declarat Andrei pentru agentia de presa mondena.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate