Declaratia uluitoare a lui Silviu Prigoana: "Cred in Mos Craciun, toata viata voi fi un copil"

Silviu Prigoana asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna.

novalue
Autor: V.P.


"De Crăciun, nimeni nu face nimic, stăm acasă cu toţii. Noi facem acelaşi lucru în fiecare an, ne strângem tot neamul, ne uităm sub brad, luăm masa. De Paşte şi de Crăciun – toată familia, iar de revelion ne împrăştiem. În principiu, fiul meu cel mare ar vrea să plece din ţară. Noi, restul, nu plecăm în ţări străine. Mergem cu toţii la munte, în Poiana Braşov, la schi.

Plătim dublu în România de Sărbători, dar suntem patrioţi! Şi mai e o chestie: până în Elveţia fac patru ore cu totul şi aş plăti şi mai puţin, în schimb, când mergem în Poiană, o iau pe la Comarnic şi facem 9-10 ore pe drum... Ăsta e un lucru bun, reuneşte familia. Iau partea bună, suntem toată gaşca în maşină şi nu avem de ales, mai schimbăm impresii, comunicăm", a povestit, pentru ziarul Ring, Silviu Prigoană.

Afaceristul a mărturisit că cel mai frumos cadou de Crăciun este sănătatea copiilor săi, iar el, deşi este un om în toată firea, ştie că Moş Crăciun există.

"Nu vreau cadouri, îmi doresc doar sănătate pentru copii. Adriana va primi ceva doar dacă a fost cuminte, nu avem de unde să ştim... Noaptea dormim, stăm cuminţi, iar a doua zi de dimineaţă ne uităm sub brad şi abia atunci aflăm dacă Moşu’ a lăsat ceva sau nu.
Şi eu cred în Moş Crăciun, pentru că sunt, încă, copilul lu` tata. În orice formular, până şi pe certificatul de deces, scrie numele, prenumele, dar şi fiul/fiica lui... Deci toată viaţă voi fi un copil"
, a adăugat Silviu Prigoană.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies