Declaraţie de dragoste la Românii au Talent, sezonul 11. Dan Junior Ungureanu a venit în emisiune ca să îşi cânte iubirea neîmpărtăşită

Declaraţie de dragoste la Românii au Talent, sezonul 11. Dan Junior Ungureanu a venit în emisiune cu un număr de voce şi chitară.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Declaraţie de dragoste la Românii au Talent, sezonul 11. Dan Junior Ungureanu a venit în emisiune ca să cânte pentru femeia pe care o iubeşte.

Declaraţie de dragoste la Românii au Talent, sezonul 11

Dan Junior Ungureanu a venit la Românii au Talent, sezonul 11, ca să cânte pentru femeia iubită. Concurentul a mărturisit că aceasta este prima dată când cântă cu vocea pe o scenă atât de mare.

"Am emoţii foarte mari. E prima dată când cânt cu vocea, nu am mai cântat decât pentru o persoană, e vorba de persoana pentru care am venit aici. Mă gândesc la ea în fiecare zi, totul pentru dragoste", a spus concurentul în culise.

Citeste si: Andi Moisescu şi Florin Călinescu și-au aruncat contre la Românii au Talent, sezonul 11, după un număr de popping dance. Florin Călinescu: "Du-te acasă!"

Dan Junior Ungureanu la Românii au Talent, sezonul 11
Dan Junior Ungureanu la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Dan Junior Ungureanu le-a mărturisit juraţilor de la Românii au Talent, sezonul 11, că a venit în emisiune pentru femeia iubită, deşi aceasta, probabil, şi-a găsit pe altcineva. Tânărul de 24 de ani a vrut să îi facă o surpriză fetei pe care o iubeşte.

"Iubesc ca orice om şi am venit să îi cânt unei fete.

Iubirea e singurul motiv pentru care merită să trăim. Ea ştie că o iubesc. Ea studiază în Iaşi, eu locuiesc în Bucureşti, totul a început dintr-un comentariu pe facebook. I-am dat mesaj, mi-a răspuns şi de acolo, am tot vorbit. Nu ne-am întâlnit, cred că şi-a găsit pe altcineva. Eh, o iubesc, ce pot să fac... Nu ştie că vin aici, e o surpriză pentru ea, sper să îi placă. O cheamă Andreea Camelia şi e singurul colţ de Rai pe care l-am simţit vreodată", a spus Dan Junior, înainte să cânte.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Dan Junior Ungureanu la Românii au Talent, sezonul 11
Dan Junior Ungureanu la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Dan Junior Ungureanu lucrează ca om de serviciu

Dan Junior Ungureanu  a mărturisit la Românii au Talent, sezonul 11, că lucrează ca om de serviciu la o sală de sport din Capitală, dar nu se ruşinează cu jobul său, fiindcă alţii sunt persoane care suferă mai mult pe lumea asta. Tânărul vrea să fie bun în tot ce face, chiar dacă momentan spală podele.

"Mă numesc Ungureanu Dan Junior, am 24 de ani şi mă ocup cu spălatul wc-urilor, dau cu mopul la o sală de fitness, mai aranjez ganterele pe suport când e cazul. Nu pot să zic că e jobul vieţii mele pe care mi l-am dorit întotdeauna. Înainte de asta, am lucrat la negru la un magazin de haine, apoi am lucrat la cinema, vindeam popcorn, înainte de asta, am livrat mâncare pe bicicletă. Sunt persoane care suferă mai mult, aşa că pot să mă numesc norocos că am jobul meu, în primul rând. Spăl wc-urile, depărtez apa de la vestiare de unde se spală după antrenamente, pe sală aranjez greutăţile crescător. În orice ai face, trebuie să fii cel mai bun, trebuie să fii cel mai bun, chiar şi dacă speli podele. Încerc să fiu bun în tot ceea ce fac", a mărturisit Dan Junior în prezentarea sa.

Priscilla Oghenovo, afro dance spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11! Nigerianca a venit în România ca să studieze medicina

Dan Junior Ungureanu la Românii au Talent, sezonul 11
Dan Junior Ungureanu la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Dan Junior Ungureanu, patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11

Dan Junior a primit patru de "DA" şi a trecut în etapa următoare. Tânărul s-a emoţionat până la lacrimi de cuvintele spuse de juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11. 

"Stăteam şi mă gândeam acum, oare cum e mai bine, să fii judecat aspru pentru că te arăţi aşa cum eşti sau să fii apreciat pentru ceea ce nu eşti pentru că încerci să fii altcineva. Prima parte am luat-o ca pe un zbucium în sufletul tău, deşi acolo era vorba de o tehnică. A ajuns la mine mesajul tău, m-a prins povestea ta. Lăsând la o parte calitatea mea de jurat, ca şi om, îţi doresc să îţi fie bine şi ori să ţi se împlinească această dragoste, ori să găseşti altă dragoste care să îţi împlinească sufletul. Poate nu a fost să fie ea, poate e altcineva, poate în momentul ăsta te priveşte la televizor persoana care ţi-a fost dată să fie a ta. Nu zic nimic, am presupus, lasă-mă să fiu romantică şi să presupun", a spus Andra.

Alexandra Dinu şi-a exprimat emoţia provocată de povestea de dragoste, dar şi de actul muzical al tânărului din Bucureşti.

"Dincolo de cuvinte se simte durerea, neputinţa şi tot zbuciumul, toată această nesiguranţă a ta. A fost un act de sinceritate din partea ta pentru care îţi mulţumesc şi sper să îl aprecieze şi ea", a spus Alexandra Dinu.

Andi Moisescu: "Eu cred că noi atunci când ne îndrăgostim..."

Andi Moisescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Junior, dar a vorbit şi despre iubire şi despre stările pe care le are un om îndrăgostit.

"Eu cred că noi atunci când ne îndrăgostim dispar toate reperele pe care noi le avem până atunci, toate limitele, nu ne mai e foame, nu ne mai e sete, tot ce părea imposibil devine posibil, nu îţi mai e somn. Hai să fim sinceri, toţi cei care am avut norocul ăsta să ne îndrăgostim măcar o dată în viaţă, când simţi fluturii ăia, dispar toate limitele, apare brusc o spaimă, uneori te trezeşti noaptea, dacă nu simte la fel, apare un zbucium, aşa e când te îndrăgosteşti, după care sunt două variante, dragostea se împlineşte şi descoperi aproape Raiul sau poate nu era ce trebuie şi atunci apare o durere care cu greu o poţi exprima în cuvinte şi atunci reuşeşti să te mai linişteşti puţin exprimând-o prin muzică", a spus Andi Moisescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriel Lupu, moment comic la Românii au Talent, sezonul 11. Concurentul: "Am avut patru divorţuri cu fosta soţie. Am schimbat 80 de femei"

Andi Moisescu şi Florin Călinescu și-au aruncat contre la Românii au Talent, sezonul 11, după un număr de popping dance. Florin Călinescu: "Du-te acasă!"

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Rusoaica a tras cu arcul cu picioarele, fiind legată la ochi

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies