Declaratie soc a Corneliei Catanga dupa ce s-a maritat. " Am asteptat 24 de ani sa ma imbrac in rochia de mireasa, de aceea, nu am sa o dau jos pana dimineata"! Primele imagini cu cei doi insuratei la iesirea din biserica

Cornelia Catanga s-a maritat cu Aurel Padureanu in urma cu o ora, iar ceremonia ei a fost una iesita din comun. In fata altarului, cantareata a avut nu mai putin de 12 perechi de nasi, printre care si Maria Dragomiroiu si sotul ei, sau Oana Turcu, alaturi de Cristi Brancu.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereCornelia Catanga si Aurel Padureanu, in bisericaLa iesirea din biserica, Maria Dragomiroiu era la fel de emotionata ca mireasa, care a plans non-stop.

fara descriereNasa Dragomiroiu il felicita pe mire"Le urez multa sanatate, fericire si sa se intoarca spre Dumnezeu, caci el este singurul care ne vegheaza si ne ajuta! Eu am multi fini, dar Catanga si sotul ei sunt prietenii mei de suflet si am acceptat cu mare placere sa le fiu parinte spiritual", a declara cantareata pentru WOWbiz.ro!

fara descriereCantareata si sotul ei, fericitifara descriereCornelia Catanga a fost foarte fericita dupa cununia religioasa. "Am asteptat 24 de ani sa ma imbrac in rochia de mireasa, de aceea, nu am sa o dau jos pana dimineata", a spus artista, in timp ce Padureanu a fost mai sobru si a protejat-o pe toata perioada slujbei pe sotia lui. A spus doar atat "sunt fericit ca am facut acest pas si o voi iubi toata viata pe Cornelia".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate