Declaratie soc a lui Cabron! “Am facut o bauta cu Baxter de mi-e rau si azi! Am plecat de la ceai si am ajuns sa ne imbatam!”

Cabron nu este adept al cluburilor si recunoaste ca se duce intr-un local de noapte doar pentru o cantare, de o bauta sau distractie nici nu se pune problema.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Cabron si Andrei Dumitru la "U Nights"Invitat in prima emisiune “U Nights”din acest sezon, tinuta la Club Stage din Alba Iulia, rapper-ul i-a povestit prezentatorului Andrei Dumitru despre cariera sa muzicala, piesele noi, dar si de ce nu ii place sa puna gura pe alcool.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Moderatorul show-ului i-a aflat secretele rapper-ului"Nu merg in cluburi decat atunci cand cant si atunci nu am cum sa stau la sprituri! Imi amintesc insa ca am facut o bauta cu Don Baxter de mi-e rau si azi! Era in urma cu vreo 7 sau 8 ani, am plecat de la ceai si am ajuns sa ne imbatam", declara cu sinceritate Cabron.

Galerie foto 
Citește și:

George Burcea apare pe micile ecrane cu verigheta pe mână, însă declarațiile despre Andreea Bălan dau un cu totul alt sens gestului....

Mădălina de la Puterea Dragostei, de urgență la spital

Lino Golden și-a achiziționat un nou bolid de lux! Cum arată mașina de zeci de mii de euro

Fostul manechin Adela Chirilă cum s-a infectat cu COVID-19. Un simplu gest, un tic pe care îl are, i-a adus infecția!

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Prima parte - Mariana îl place pe George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies