Declarație șoc a Ralucăi de la Puterea dragostei despre Emy de la Survivor România! ”Îl place pe Iancu, dar nu va face pasul către el, îi este teamă de un refuz!” EXCLUSIV

Raluca Munte a spus motivul pentru care consideră ea că Emy Alupei nu va avea curajul niciodată să îi spună ce simte cu adevărat pentru Iancu la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Relația dintre Iancu Sterp și Emy Alupei a fost comentată de toată lumea. Denisa, iubita războinicului a spus clar că faimoasa îl place mai mult decât este cazul. ”E evident, nici nu se pune în discuție altceva. Însă, nu mă deranjează, atâta timp cât gândul lui se îndreaptă înspre mine, nu îmi fac probleme”, a declarat blonda la Fanarena. Familia războinicului a vorbit pe marginea subiectului, în special mama lui, care a menționat clar că nu se pune problema unei relații între fiul ei și cântăreața cu părul albastru, pentru că ea are un comportament și limbaj neadecvat.


In articol:

Citeste si: Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta! Andrei: "Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin..."

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Citeste si: Cristina Șișcanu a povestit ce se întâmpla la Survivor, când nu erau filmați: „Ne făceam nevoile în...”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriere

În tabără, concurenții și-au dat și ei cu părerea. ”Emy cumva îl simpatizează un pic pe Iancu. Nu e un lucru rău, el e băiat frumos... Și, probabil dacă, nu știu, Iancu aleargă acum cu Elena mai mult, se gândește că, Doamne, cine știe ce... dar nici nu se pune problema... De asta, Emy a fost un pic deranjată, poate că nu și-a petrecut mai mult timp cu ea... să fi alergat cu ea și să nu fi alergat cu Elena... Dumnezeu știe...”, a declarat Carmen Emanuela, una dintre războinicele ajunse în această fază a competiției, completată de Ghiță care a menționat că ”oamenii care se tachinează, se iubesc”!

fara descriere
Relația dintre Iancu și Emy la Survivor România, comentată și de foștii colegi de la Puterea dragostei

Cum era de așteptat, și foștii colegi de la Puterea dragostei și-au exprimat opinia pe marginea subiectului amoros de la Survivor România.  ”Doamne, niciodată nu o să se întâmple așa ceva, este imposibil! Îl cunosc mult prea bine și știu ce gen de femeie preferă. Este adevărat, este și el mai direct, însă nu îi plac fetele care vorbesc urât, jignesc și nu știu să se oprească într-o discuție. În plus, nici din punct de vedere fizic, Emy nu se încadrează în tiparul lui, merge pe alt stil, mai fin. Să nu mai vorbesc că are și iubită acasă, așa că exclus să se întâmple ceva, nici măcar pasager, nu se pune problema. Iancu este un tip serios”, a spus Bobicioiu la ”Ștafeta mixtă”, emisiune difuzată pe WOWbiz.ro. În același ton a fost și Bogdan Mocanu, dar și Alex Zănoagă, care au observat interesul lui Emy, dar din partea lui doar...prietenie.

fara descriere

Raluca de la Puterea dragostei a spus totul despre Iancu și Emy! ”Preferă să nu ducă lucrurile într-o zonă în care să o doară ca femeie”

Raluca de la Puterea dragostei a spus totul despre Iancu și Emy, din alt unghi. ”Îl place, este evident, și nici nu ar avea cum să fie altfel, căci el este un bărbat interesant, frumos, spiritual, știe să se facă mereu plăcut! Așa era și în casa Puterea dragostei. Totuși, în ciuda faptului că simte ceva pentru el, nu va face pasul către Iancu, îi este teamă de un refuz! Știe că are acasă iubită, a văzut acest lucru și preferă să nu ducă lucrurile într-o zonă în care să o doară ca femeie. Așa că, vor rămâne doar prieteni”, a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate