Declarație șoc al lui Bogdan Mocanu despre Bianca de la Puterea Dragostei! ”Poate să manipuleze zece oameni odată”

Bogdan Mocanu a dat o declarație șoc despre Bianca de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Bianca Comănici se află acum în mijlocul unui scandal uriaș, în care este acuzată de videochat, mai mult, este arătată cu degetul ca fiind unica vinovată în destrămarea cuplului pe care l-a făcut în casa Puterea Dragostei cu Livian. ”Este o fire dificilă, cameleonică, se schimbă de la o oră la alta, și este greu de stat cu ea. În plus, îi place ca totul să fie numai ca ea”, au povestit apropiații bărbatului.

Există însă și persoane care au o cu totul altă părere despre Bianca, în mod surprinzător, una dintre ele este cea care a fost, o vreme, în relații foarte reci cu ea, și anume…Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu și Bianca de la Puterea dragostei...trădări, scandaluri și umilințe

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici au fost concurenții de la ”Puterea dragostei” care au câștigat primul sezon al show-ului, dar, în mod paradoxal, la vremea respectivă, niciunul dintre ei nu a reușit să găsească iubirea cu adevărat! Ambii au avut parte de relații pline de trădări, scandaluri, culmea și de umilințe. Poate tocmai de aceea, la finalul sezonului, au existat multe voci care au spus clar că, într-un moment de slăbiciune, Bianca s-a apropiat ”suspect” de mult de Bogdan, ba chiar ar fi existat și un sărut pasional între ei la…hotel, departe de luminile camerelor de luat vederi.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Bârfele nu au fost totuși confirmate de cei doi protagoniști cu certitudine, au lăsat însă semne de întrebare, o dovadă că acolo ceva-ceva a fost, mai mult, ambii au dat o serie de declarații evazive unul despre celălalt și, mai ales unele legate de felul în care se comportă fiecare în perioadele în care sunt îndrăgostiți.

Citeste si: Primele imagini cu cel care spune că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei

Citeste si: Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei! L-a recunoscut de la televizor și a povestit cum l-a vândut: „Nu pot să mai țin secret. Îl aștept să vină acasă”

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incredibile despre dosarul cu droguri în care a fost implicată EXCLUSIV

Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față! ”Orice își propune, îi iese.  Bianca poate juca pe degete pe oricine”

Bogdan Mocanu a fost primul care a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce Bianca de la Puterea dragostei nu ar putea să fie la fel de cerebrală în momentul în care iubește un concurent din casă. ”Ea este cea mai deșteaptă fată din competiție! Orice își propune, îi iese. Poate juca pe degete pe oricine! Atât de mare este capacitatea ei de adaptare și de conducere. Denotă foarte multă inteligență! Pe de altă parte, Bianca se transformă atunci când se îndrăgostește, uită de ea, devine o altă persoană. Sincer, îi este foarte greu să se impună, acceptă și dă înapoi de la principiile sale. Poate aici, să fie o slăbiciune, și până nu o va conștientiza, nu va reuși să aibă alături un bărbat așa cum și-l dorește”, a spus concurentul într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni

Bogdan Mocanu a spus totul despre Bianca! ”Nu mai este coerentă. Iubirea este punctul slab”

Bogdan Mocanu a spus totul despre Bianca, mai mult, a venit și cu o completare, pentru a-i lămuri pe toți în privința felului ei de a fi. ”Este foarte deșteaptă, selectivă... Dar, și pe cât este de deșteaptă, are o lacună undeva. E... la ea este iubirea este o slăbiciune. Ea când se îndrăgostește devine brusc altă persoană. Poate să manipuleze zece oameni odată și, în cinci minute, dacă intră unul de care ei îi place și are o slăbiciune pentru el, nu știu, a uitat tot. Nu mai este coerentă. Iubirea este punctul slab”, a comentat Bogdan, care a rămas în relații bune cu fosta lui colegă la ieșirea din casa Puterea dragostei.

Galerie foto 
Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că Bianca a făcut videochat

Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! E război pe pagina concurentei

Incredibil: Ce studii are, de fapt, Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent? Nu i se potrivește deloc

Nelson Mondialu', prima reacție după ce s-a spus că Bianca face videochat: „Trebuia să luați în considerare că Bibișor...”

Bianca de la Puterea dragostei, mesaje compromițătoare cu un alt băiat? Livian a prins-o în fapt: "Îi dă cineva mesaje și își trage telefonul"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies