Declarație șoc la Puterea dragostei! ”Hamude nu îl suportă pe None”! De la ce a pornit totul!

Un fost concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce Hamude ar avea un cui împotriva lui

Distribuie pe:

Autor: C.I.

În ciuda faptului că None a părăsit show-ul Puterea dragostei de mai bine de o lună, el încă se află în atenția persoanelor din casă! Dacă vechii concurenți îl regretă, de partea cealaltă, cei care au intrat în emisiune în ultima vreme par a nu-și mai dori ca bărbatul să revină în formatul amoros.

Unul dintre cei care nu l-ar agrea pe Mădălin None în competiție ar fi chiar Hamude, personajul destul de vocal din casă, cel ce se erijează într-un adevărat lider în acest moment! Iar motivul neînțelegerilor dintre ei pare a fi o femeie, lucru prezentat, în premieră reporterilor WOWbiz.ro, de un fost concurent!

Citeste si: Hamude explică scandalul de la ”Puterea Dragostei” dintre el și Bianca! ”Voi nu sunteți oameni, să blestemați un copil de 5 ani, să facă cancer, să moară”

Citeste si: Reporterul tv Ovidiu Oanță a făcut tristul anunț: ”Dumnezeu să te ierte, prieten drag, și să te odihnească în pace!”

Citeste si: Ce poreclă a primit Meghan Markle de la angajații Palatului! Soția prințului Harry, făcută de râs

Hamude este la cuțite cu None? Totul pornește de la Simina

Să fie adevărat că acum Hamude este la cuțite cu None? Ei bine, Bogdan Iordache spune tot adevărul! ”Din punctul meu de vedere, Hamude nu îl suportă pe None și o revenire a acestuia în casă ar aprinde conflictele! Toți băieții știm că stripper-ului îi place de Simina, însă cum ea are sentimente, chiar declarate pentru Mădălin, situația s-ar complica! Femeia a spus clar că ar sări pe el dacă l-ar vedea, indiferent cu ce bărbat ar fi în acel moment. În atari condiții, Hamude ar avea numai de pierdut. În plus, și la capitolul statut la Puterea dragostei ar avea de suferit, fiindcă și aici None este cel mai popular”, a spus Bogdan pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate