Declarație șoc la Puterea dragostei! "Ricardo este un obsedat sexual"! Hamude a aruncat bomba și a justificat afirmația EXCLUSIV

Hamude a spus ce crede despre Ricardo, fostul său coleg de cameră de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

La aproape trei săptămâni de la ieșirea din casa Puterea dragostei, Hamude continuă războiul la nivelul declarațiilor cu Ricardo. Stripper-ul nu îi iartă fostului său coleg atituninea și jocurile de culise pe care acesta le-ar face împreună cu iubita sa, Raluca, în emisiune.

"Inițial, mie mi-a plăcut Ricardo, am fost și colegi de cameră. Însă, cu timpul, am ajuns să îl cunosc cu adevărat, să îi cunosc dacă vreți adevărata față. Iar la eliminarea mea, am înțeles exact cum au stat jocurile și, de aceea, nu pot să uit și nici să iert. Vă spun sincer, tot voiam să plec, dacă ar fi venit la mine și m-ar fi întrebat ce să facă, să mă voteze sau nu, i-aș fi spus eu să o facă. Așa însă, pe la spate să fiu lucrat, plus și cu zâmbetul pe buze, mi s-a părut o ipocrizie și, de atunci, am observat tot caracterului acestui om", a declarat Hamude într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: Ipoteză neșteptată la Puterea Dragostei: Lavinia, îndrăgostită în secret de Bogdan Mocanu?

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea Dragostei! Nu l-ai văzut niciodată pe Bogdan Mocanu așa: „Am avut o ieșire”

Citeste si: Oana Roman, mesaj emoționant pentru Mioara Roman! Azi împlinește 79 de ani: „Îți datorez tot”

fara descriere

Hamude a șocat din nou în scandalul cu Ricardo la Puterea dragostei!”Se vede cu Raluca destul de des prin camere”

Bărbatul nu s-a oprit însă aici. După o serie de replici date pe adresele de socializare, în premieră pe Wowbiz.ro, Hamude a șocat din nou în războiul cu Ricardo de la Puterea dragostei. "Este obsedat sexual! Se știe foarte clar, se vede cu Raluca destul de des prin camere și fac anumite lucruri... față de alți concurenți care sunt de câteva luni bune în show și nu au avut parte de acțiune, fiindcă aceștia respectă regulile. El și ea nu", a spus Hamude în live-ul de pe Wowbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate