Declaratie socanta a Biancai Dragusanu dupa trei luni de relatie cu Tristan Tate!" Nu exclud sa mai imbrac rochia de mireasa"

Vedeta spune ca nu abandoneaza ideea unui nou mariaj

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu, Radu C. Munteanu, G.C.

 

In ultimii ani, Bianca Dragusanu a spus un Nu hotarat atunci cand a fost intrebata de o noua casatorie. Frumoasa femeie a devenit intre timp si mama, dar de o relatie oficiala cu partenerul ei de viata de atunci, Victor Slav, nici  nu a mai vrut sa auda.

"Ne este foarte bine asa", spunea diva jurnalistilor, in plus, sustinea clar ca nici vorba ca, intr-o buna zi, sa mai ajunga in fata Ofiterului Starii Civile alaturi de prezentatorul de televiziune! (Bianca Dragusanu a vorbit in premiera desper vacanta pe care a avut-o cu Victor Slav la Deva)

Bianca Dragusanu va fi din nou mireasa! "Niciodata sa nu spui niciodata"

In mod cu totul surprinzator insa, de cand traieste vedeta o poveste de dragoste cu nabadai cu Tristan Tate, gandurile ei s-au schimbat radical si ideea unei nunti nu o mai deranjeaza atat de mult, dimpotriva, poate chiar ii surade.

De aici si intrebarea, Bianca Dragusanu va fi din nou mireasa? Raspunsul, culmea, l-a dat chiar ea, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. "Relatia mea cu Tate nu este una perfecta, viata in cazul nostru are si suisuri si coborasuri, nu este deloc roz, dar, in acest moment, dupa trei luni de iubire, pot spune ca sunt fericita. Imi merge bine pe toate planurile, mai mult, voi scoate in curand si o colectie de rochii de mirese. Pe una o voi imbraca chiar eu. Nu stiu daca va avea o semnificatie anume, caci am mai fost in aceasta postura, dar, de data aceasta, simt ca trebuie sa o imbrac. Nu pot sa spun ca ma voi casatori sau nu in viitorul apropiat, insa cu certitudine, pot sa zic ca niciodata sa nu spui niciodata. Cine stie ce ne rezerva destinul", a conchis diva!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: