Declaratie socanta a Larisei Dragulescu! "Ma bucur ca Marian s-a retras din gimnastica"

Larisa Dragulescu, proaspata posesoare a unor silicoane, a venit la doar cateva zile dupa operatie in emisiunea Oanei Roman, "Drept la tinta", de la Kanal D, chiar de ziua ei , care este si ziua in care fostul sau sot a anuntat ca se retrage din viata sportiva.

Distribuie pe:

fara descriere"Eu ma bucur ca se retrage. Mi-a dat o veste foarte buna pentru ca el oricum nu plateste pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri, motivand ca nu are venituri constante. Acum ca se retrage, din ianuarie va primi pensie viagera si voi putea primi si eu ce mi se cuvine", a declarat Larisa.

Intrebata daca stia de aceasta retragere, vedeta a facut cateva marturisiri: "Nu stiam ca va face acest pas, a zis ca vrea sa ajunga pana in Brazilia. Cred ca sunt alte lucruri la mijloc si sunt diverse divergente intre el, Federatie si colegii."

fara descriere
Oana Roman a informat-o pe Larisa ca fostul ei sot vrea sa faca un al treilea copil, iar acest lucru a enervat-o cumplit: "Ar trebui sa aiba grija de copiii pe care ii are inainte de a face altii!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate