Declarație șocantă a lui Andy despre Roxana de la Puterea dragostei! "Încă este îndrăgostită de mine, nu suportă să mă vadă cu altă femeie" EXCLUSIV

Andy a dezvăluit care a fost motivul pentru care Roxana l-a determinat să recurgă la violență în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Andy și Roxana au format un cuplu foarte frumos la Puterea dragostei! Însă, în cazul lor de la iubire la ură nu a fost decât un pas, iar lucrul acesta a fost extrem de vizbil și a dus chiar și la violențe fizice, nu doar verbale.

"Comportamentul Roxanei este unul oscilant, firea isterica și faptul că voia să fie în atenția tuturor băieților din show, fără să se gândească vreo secundă că ar călca pe cadavre, toate adunate m-au determinat să mă despart de ea", avea să povestească bărbatul într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro, despre momentul în care a decis să pună capăt relației.

Mai mult, Wowbiz.ro a prezentat în premieră și un alt motiv pentru care, la vremea respectivă, Andy a luat decizia să rupă legătura amoroasă cu Roxana, și anume, grecul Alexander."Știam de multă vreme că simte ceva pentru el, dar am încercat să nu vorbesc! Am crezut că este doar o joacă de a ei. Însă, atunci când am văzut că gluma se îngroașă, m-am despărțit definitiv și nu am vrut să mai am nimic cu ea", a spus fostul concurent pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Tudorel Toader pleacă de la Ministerul Justiţiei! PSD i-a retras sprijinul

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei”, declarație șocantă: „Să vă dau la m***”

Citeste si: Divorț-bombă! Daniel Pancu s-a despărțit de soție, după o căsnicie de 10 ani

fara descriere

Roxana șochează la Puterea dragostei! ” A declanșat starea ei de isterie”

Pe de altă parte, în momentul în care bărbatul a revenit în show, după aproape o luna, situația s-a schimbat radical! Toți cei de la fața locului au spus că Roxana șochează la Puterea dragostei prin atitudinea față de fostul ei partener, iar violențele dintre ei au fost explicate prin existența unor sentimente. "Roxana este încă îndrăgostită de mine, de aceea a făcut tot ceea a făcut de când am intrat iar în emisiune. Nu suportă să mă vadă cu o altă femeie, vrea să îi acord atenție în continuare ei! Faptul că am ignorat-o și am stat numai cu Lavinia a declanșat starea ei de isterie. Voia să facă orice să mă alunge din emisiune”, a conchis Andy, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate