Declaratie socanta a Silviei Chifiriuc Roman: "M-am gandit sa il parasesc pe Petre Roman!"

Silvia Chifiriuc Roman, sotia lui Petre Roman, a fost invitata in studioul WOWbiz unde a vorbit cu Madalin Ionescu si Andreea Mantea despre povestea frumoasa de dragoste pe care o traieste, dar si despre planurile de sarbatori.##VIDEO11615##

Distribuie pe:

fara descriereSilvia a marturisit ca este indragostita nebuneste de omul de langa ea: "Este o armonia frumoasa. Ca in orice familie, avem si certuri, insa dupa ele impacarea este mai dulce. Petre se ingrijeste foarte mult. Eu cateodata sunt invidioasa ca nu faca tata miscare si ca nu am atata grija de mine. Pentru asta il iubesc foarte mult. Iubirea daca exista, ea exista. Este foarte important sa acorzi un timp, sa acorzi atentie, sa te gandesti la momente deosebite."

fara descriereIn ceea ce priveste divortul lui Petre Roman, Silvia a spus ca nu se simte vinovata, insa ca s-a gandit la un moment dat sa se desparta de el: "Nu ma simt vinovata pentru ca nu am de ce sa ma simt asa pentru problemele altora. Petre m-a convins ca nu avea rost sa fiu preocupata de asta. Am avut si un moment in care i-am spus ca mai bine nu mai formam un cuplu. El mi-a zis ca este o prostie."

fara descriereSilvia Chifiriuc a marturist ca daca Dumnezeu o mai binecuvanteaza cu un copil, aceste este bine venit in familie: "Pentru parinti ar fi mai bine sa fie o fetita. Pentru Petrus, fiul nostru, ar fi mai bine sa fie baiat. Acum Petrus vrea cadou de Craciun un tractor cu o cupa in fata si o cupa in spate".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate