Declaratie SUPRINZATOARE a Iuliei Albu despre tinuta purtata de Alice la nunta cu Vladimir Draghia! “Pentru a avea o aparitie senzationala nu ai avea nevoie de trei kilograme de Swarovski auriu, ci doar de…” EXCLUSIV

Criticul de moda a punctat perfect tinuta miresei castigatorului Exatlon Romania 2018!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Sambata, Vladimir Draghia si Alice Cavaleru si-au unit destinele, intr-un cadru romantic, in fata prietenilor apropiati si a familiei! Pe o plaja din Mamaia Nord, “faimosul” a luat-o de sotie pe mama copilului sau si i-a declarat iubire vesnica. (afla ce gest a facut Stefan de la Exatlon dupa nunta lui Vladimir Draghia)

Iulia Albu a vorbit deschis despre rochia de mireasa a sotiei lui Draghia! "A fost impecabila"

La ceremonie, cei doi au arata superb, lucru remarcat si de Iulia Albu! Cunoscuta ca un critic de moda aspru, vedeta a avut numai cuvinte de lauda la adresa “insurateilor”, carora le-a acordat note maxime!

Iulia Albu a vorbit deschis despre rochia de mireasa a sotiei lui Draghia. “Ador aerul simplu si romantic al intregului eveniment! Mireasa a avut o aparitie absolut impecabila! Apreciez faptul ca a purtat coroana simpla din flori naturale si nu a exagerat cu accesorizarea! E important ca nu a optat pentru o pereche de pantofi cu toc, chiar daca din punctul meu de vedere, cel mai fericit lucru ar fi fost sa fie desculta! Nici alegerea pe care a facut-o nu a fost una gresita. Vladimir Draghia a pariat pe o tinuta foarte foarte comoda, pe care nu are rost sa o analizam prea in detaliu! Pana la urma, nu si-a dorit niciunul dintre ei o ceremonie fastuoasa! Este un mare plus faptul ca au pus accentul pe a se simti ei bine si a alege niste tinute simple si decente. In concluzie, felul in care Alice si Draghia s-au prezentat in ziua nuntii a fost perfect. Au demonstrat clar ca, pentru a avea o aparitie senzationala, nu ai nevoie de trei kilograme de trei kilograme de Swarovski auriu si mult prost gust, ci doar de…decenta si eleganta subtila”, a spus Iulia Albu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate