Declarație surprinzătoare a Andreei Marin! Ce a spus zâna despre chefurile la care se ducea în perioada liceului! ”Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi de fițe”

Andreea Marin este implicată într-un eveniment retro important ce se va ține la finele lunii mai, la Timișoara, și cu această ocazie a vorbit și despre felul în care ea petrecea în anii ’90!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Andreea Marin este un om care promovează calitatea. Drept dovadă, fosta zâna a Surprizelor este implicată și în Festivalul ”Discoteka” de la Timișoara, de la finele lunii mai și începutul lunii iunie, în care muzica anilor ’90 va reveni în actualitate! Nume grele precum Dr. Alban, C:C. Catch, Sabrina, Modern Talking, Ricchi e Poveri, Alphavile sau No Mercy vor  urca pe scena de pe stadionul Dan Păltinișanu și vor interpreta piesele cu care făceau senzație în acea perioadă.

”Festivalul Discoteka de la Timișoara se apropie și îmi place tare mult ideea, mă duce cu nostalgie și bucurie spre vremuri atât de frumoase! Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi și pub-uri de fițe.

Citeste si: Irinel Columbeanu a pus-o la punct iubita cu 40 de ani mai tânără! Oana Cojocaru trebuie neapărat să respecte aceste reguli

Citeste si: Cum i-a spus Carmen Simionescu tatălui ei că este gravidă! Reacția incredibilă pe care a avut-o manelistul Adi Minune

Citeste si: Roxana și Bogdan Mocanu, atacați dur de Ricardo: ”Ai dovedit Puterea Dragostei cu fiecare bărbat”

fara descriere

Andreea Marin a vorbit despre petrecerile din liceu! ” Este perioada vestimentației cu „buricul la vedere”, a bustierelor colorate fosforescent, a pantalonilor de piele și a muzicii „mișto””

Andreea Marin a vorbit despre petrecerile din liceu, dar și despre atmosfera de atunci. ”Farmecul acelor petreceri, cărora mulți le duc astăzi dorul, era dat tocmai de concertele trupelor pe care românii le descopereau prin casetele video primite din străinătate. Este perioada vestimentației cu „buricul la vedere”, a bustierelor colorate fosforescent, a pantalonilor de piele și a muzicii „mișto”.Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile unor interpreți iubiți de toată lumea precum Snap, Sabrina sau Milli Vanilli? Cine nu și-a dorit să îi poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii ’80 și ’90, cucereau inimile tuturor? Discoteka este festivalul dedicat celor cu insomnii din cauza primului amor, celor care derulau casetele pentru a asculta la nesfârșit muzica disco, celor care își imaginau că sunt Michael Jackson. Exersau pașii moonwalk în spatele blocului și, desigur, și acelora care fredonau, într-o engleză imprecisă, refrenele iubite, cu diferite ocazii.

Piesele acelor ani sunt reinventate de DJ-ii zilelor noastre și sunt ascultate, de fiecare data, cu aceeași plăcere. Disco înseamnă energie, nebunie, eliberare, culoare și, de ce nu, glamour, strălucire”, a scris diva, care a mai menționat și faptul că alături de organizatorul festivalului, Radu Groza, va oferi și o serie de invitații duble la eveniment pentru cei care se vor inscrie la un concurs inedit pe adresa ei de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate