Declaratie uluitoare a lui Stefan Banica Jr: "De cand s-a nascut, n-am fost langa fiica mea de ziua ei"!

Stefan Banica Jr. refuza "sa se deschida" in fata presei, atunci cand vine vorba de viata personala. Ori de cate ori participa la un interviu, actorul prefera sa vorbeasca despre cariera, despre concerte, dar niciodata despre familie.

Distribuie pe:

fara descriereE sarbatoare pentru ziaristi atunci cand Stefan mai strecoara cate o picanterie in afirmatiile sale, asa cum s-a intamplat, recent, cu o declaratie, care chiar ne-a surprins: "Nu sunt langa fiica mea de ziua ei, de cand s-a nascut". Banica Jr se referea, bineinteles, la faptul ca unul din spectacolele cu care ne-a obisnuit in iarna se desfasoara tot timpul chiar de ziua de nastere a Violetei (15 decembrie).

Artistul a povestit ca, pana si atunci cand Andreea Marin a adus-o pe lume pe Violeta, el a plecat de la Sala Palatului la spital, si-a vazut fetita cateva minute, dupa care s-a intors la publicul care astepta cu nerabdare concertul lui de Craciun.

Ca un facut, si anul acesta, lucrurile vor evolua dupa acelasi sablon, cu doar o mica schimbare: Violeta, care acum e fetita mare, isi va petrece ziua in sala de concert si isi va asculta tatal cantand.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate