Declaratie WOW! Marioara Zavoranu explica de ce ii e scarba de Vadim Tudor: "E un om care ii putea fi tata Oanei. Cand am auzit ca a vrut sa o..."

Distribuie pe:
fara descriere

 

Marioara a declarat ca tragedia prin care a trecut fiica ei este adevarata si ca ea nu ii poate intelege iesirea lui Vadim Tudor, de a sarit pe fiica ei sa o violeze. Mama Oanei considera ca fiica ei era prea jenata de ce s-a petrecut si de aceea nu i-a spus imediat ce Vadim a luat-o la "tranta".

“Nu stiam de aceasta poveste, probabil ca Oanei i-a fost jena sa imi spuna. Sigur ca este adevarata povestea. Sigur ca nu s-a intamplat o tranta asa cum as vrea eu sa il trantesc, dar sigur a fost ceva. Pentru mine sunt niste lucruri foarte greu de explicat. Am vorbit cu Oana azi si cred ca s-a jenat, pentru ca asta e un om care putea sa-i fie tata. E greu de inteles o asemenea iesire. Nu cred ca a interpretat gresit. Toate femeile stiu cand li se face un avans. Cand am auzit ca Vadim a vrut sa-mi violeze fata mi s-a facut scarba de el si de viata pe care o traim. Cand era tanar, se stia ca era cam crai. Nu era un barbat urat in tinerete, acum s-a uratit ca a innebunit. Ma revolta toata situatia”, a declarat Marioara Zavoranu pentru Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate