Declarații de dragoste marca Florin Salam! Ce l-a pus pe un alt manelist să îi cânte Roxanei Dobre Video

După ce ani la rândul relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre a stat subh semnul întrebării, desele lor certuri făcând deliciul publicului, de ceva vreme încoace, între manelist și frumoasa brunetă care îi este parteneră de viață curge doar lapte și miere.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

De curând, Florin Salam și Roxana Dobre au fost la o petrecere la care au fost invitați de seamă. Iar acolo, cum Florin Salam nu era invitat să cânte, l-a chemat la masa sa pe cunoscutul Dorel de la Popești pentru a face o serie de dedicații.

Citeste si: Florin Salam, anunțul zilei înainte de operație: ”Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic...”

Citeste si: Fanii îşi bat joc de soţia lui Florin Salam! O acuză că e analfabetă: “Dacă ştii să numeri banii, nu e nevoie să ştii să scrii!”

Citeste si: Florin Salam, schimbare de look șocantă: și-a pus ochelari! Reacția fanilor: ”Domnul profesor”

Iar ”obiectul” dedicațiilor sale a fost chiar partenera lui de viață. Iar după ce i-a șoptit câteva cuvinte la ureche manelistului, probabil indicațiile pentru ca melodia dedicată Roxanei să fie una în concordanță cu ce simte el, Florin Salam a luat-o în brațe pe brunetă și, îținând-o strâns, a ascultat versurile pe care Dorel de la Popești le improviza pentru ea. Iar efectul a fost cel scontat, Roxana Dobre topindu-se de emoții în brațele lui Florin Salam și făcând o serie de gesturi cât se poate de tandre în timp ce manelistul îi cânta cât de mult o iubește cel pe care îl numește ”soț”.

fara descriere

Iar după ce a ascultat melodia, Roxana Dobre, îmbrăcată într-o ținută neagră care îi punea în evidență formele senzaționale pe care le are înj ciuda faptului că a născut deja de trei ori, s-a retras de lângă masa lui Florin Salam, dar a rămas suficient de aproape pentru a-I zâmbi acestuia cu o privire care părea să îi promită o răsplată pe măsura gestului romantic făcut pentru ea...

 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.

fara descriere

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate