Declaratii emotionante ale fetei impuscate in ochi! Vezi ce a spus Daniela despre gestul ei! "Lumea ma considera un monstru!" - O sa ti se faca pielea gaina cand citesti!

Daniela Borz este una dintre victimele pistolarului din Militari. Tanara de 23 de ani este hair stilist si a sarit in apararea tatalui ei.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDin nefericire, un glont de cauciuc a nimerit-o in ochi si a lasat-o desfigurata pe viata. Multa lume i-a reprosat ca s-a transformat intr-un monstru si ca vrea sa isi faca reclama pe seama acestui caz.

"Eu sunt fata impuscata in ochi pentru a-si proteja tatal, eu sunt cea care a ramas cu sechele si suferinta mare in suflet si durere. Imi pare rau daca nu ma veti mai accepta asa cum sunt acum. Va rog mult sa nu ma judecati pentru fapta pe care am facut-o sambata seara. A fost pentru a-mi apara tatal care m-a crescut si educat. Nu multi ar fi fost in stare sa se puna in fata unui glont, dar eu da, era vorba de viata tatalui meu. As dori sa nu mai trimiteti mesaje cum ca sunt un monstru si ca imi fac reclama. Nu vreau asa ceva! Sunt un om simplu. Drept dovada ca nu va mint", a scris tanara pe reteaua de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate