Declaratii fabuloase ale Mihaelei Radulescu despre prima ei intalnire cu Felix! “Nu poti sa fii de piatra cand te afli la doi metri de el”

novalue

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

fara descriere

Mihaela Raulescu dezvaluie in revista Elle ca povestea ei si a lui Felix a inceput “cumva” in urma cu doi ani, pe vremea cand urmarea saltul lui cu parasuta din stratosfera. Momentul a impresionat-o, mai ales ca si Ayan a fost fascinat atunci, cei doi urmarind in direct saltul lui Felix, care a devenit astfel un adevarat erou in ochii baietelului.

„Sigur, i-am prezentat personajul cu toate celelalte intamplari extraordinare din viata lui – omul are totusi sapte recorduri mondiale si multe alte lucruri extraordinare la activ, care au facut din el un erou al zilelor noastre foarte potrivit pentru mintea unui copil“, spune Mihaela, care in acel moment a luat decizia sa faca tot posibilul pentru a obtine un interviu cu acest om.

fara descriere

Timp de doi ani a facut toate solicitarile posibile, dar n-a primit nici un raspuns. „Ei bine, s-a intamplat dupa doi ani, cand, afland ca vine in Romania pentru un cu totul alt eveniment, cei de la Redbull mi-au zis ca gata, asta e momentul, si mi-au dat exclusivitate pentru interviu. Si uite-asa s-a potrivit pana la urma sa ne intalnim.“, a spus Mihaela pentru aceeasi publicatie.

Vedeta s-a pregatit temeinic pentru interviu, insa „era si-o zgandareala muiereasca acolo – pentru ca, pana la urma, trebuie sa admitem, omul are farmec, arata de senzatie, e un personaj interesant, adica nu poti sa fii de piatra cand te afli la doi metri de el. Asa ca intalnirea a fost oarecum condimentata, ca sa zic asa, cu ceva emotii“.

fara descriere

„Trebuie sa admit ca in realitate este si mai interesant decat in povestile pe care le citisem despre el pana atunci, asa ca s-a nascut ceva acolo intre noi, si n-a fost doar din partea mea."

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate