Declaratii halucinante ale Andreei Berecleanu despre plecarea din PRO TV la Antena 1: “Mie imi venea sa zbor, nu sa plang!”

Cand a parasit PRO TV-ul pentru Antena 1, Andreea Berecleanu a marturisit ca a scapat de trauma stirilor morbide, care nu se potriveau cu starea pe care o avea dupa nastere.

Autor: Matei Vaihan

In 2003, Andreea Berecleanu si sotul sau de atunci, Andrei Zaharescu, paraseau pupitrul stirilor PRO TV pentru cel al Antenei 1. Intrebata daca a scapat de trauma stirilor negre de la Pro TV, Berecleanu a marturisit: “ Da. Era momentul ca, dupa sase ani de stiri nu tocmai vesele, sa inaugurez o noua perioada in viata mea profesionala. Mai ales dupa nasterea fetitei noastre, Eva, euforia maternitatii nu se potrivea deloc cu morbiditatea stirilor pe care le comunicam.

Mie imi venea sa zbor, nu sa plang. In ce priveste noul jurnal, cel de pe Antena 1, nu pot spune ca il consider o noua provocare, pentru ca dupa noua ani de televiziune nu cred ca mai exista provocari reale. E vorba mai degraba despre un plus de implicare afectiva in meserie, legat de prezenta alaturi de mine a unui “personaj” extrem de interesant, care e Andrei Zaharescu, sotul meu”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies