Declaratii incendiare! Regele Cioaba il desfiinteaza pe Guta! “S-a dezis de traditii, e aproape roman! El este principalul vinovat in scandalul dintre Narcisa si Beyonce! Ne-a facut de rusine etnia”!

Scandalul dintre Narcisa Guta si Beyonce de Romania a incins spiritele in toata comunitatea rroma! Regele tiganilor Daniel Cioaba arata cu degetul spre cele doua femei, pe care le acuza de comportament inacceptabil, dar, pe de alta parte, nu il iarta nici pe Nicolae Guta, in viziunea lui, cel mai vinovat personaj in acest conflict.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereRegele Cioaba i-a atitudine in scandalul anuluiDaniel Cioaba considera ca este de neimaginat ce se intampla in aceste zile cu femeile din viata lui Nicolae Guta. “E o abrambureala totala si o palma grea aruncata asupra etniei noastre! Manelistul este vinovat de tot, prin alegerile pe care le-a facut in viata! Ne-a facut de rusine! Nu se poate sa ai atatea neveste si atatia copii pe care sa nu ii cresti acasa. La noi nu s-a pomenit asa ceva, tiganii isi respecta sotiile, familia, nu exista divort decat in cazuri exceptionale! Omu’ nu mai respecta traditiile, e aproape roman!!! Unde s-a mai pomenit sa faci atata circ cu amantele la televizor! Nu il mai recunosc de multa vreme ca fiind de-al nostru, iar comunitatea l-a exclus, chiar daca el are valoare ca artist”, a declarat regele Cioaba, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriereGuta este principalul vinovatCel care conduce destinele tiganilor nu se sfieste sa o critice si pe Narcisa. “Nu trebuia sa faca asa ceva! A intrat peste cineva in casa, se poate… Narcisa  este acuzata de violare de domiciliu, ceea ce automat este o fapta penala! Ce daca spune ea ca a avut o criza de gelozie, e inadmisibil sa te pretezi la asemenea lucruri urate! Nici nu mai vreau sa comentez, e un caz izolat in etnia noastra si sper ca politia sa isi faca treaba, iar Guta sa isi invete lectia, sa nu mai umble cu atatea amante, ca nu mai e tanar si are responsabilitati”, a conchis Cioaba.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate