Declaratii incendiare| Tonciu s-a despartit de Mitea! “Nu mai suntem impreuna de o luna si jumatate”! WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, locul unde a “sarbatorit” bruneta si cu cine ruptura de fotbalist!

Incredibil, dar adevarat! Dupa ani de iubire, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea si-au spus “adio”, iar dupa spusele celor doi, nu mai exista nici macar o sansa de impacare.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereGata, iubirea dintre Andreea si Nicky s-a terminatShowbiz-ul mioritic se zgaltaie serios! Dupa surprinzatoarea despartire a Danielei Crudu de Mihai Costea, un alt cuplu a ajuns la final de drum!

fara descriereAndreea vorbeste despre separarea de fotbalistAstfel, surse din preajma Andreei Tonciu sustin ca bruneta s-a separat de Mitea si nu mai vrea, in acest moment sa mai auda de el. Contactata telefonic pentru a confirma zvonurile, manechina a recunoscut ruptura, mai mult, a si specificat faptul ca de data aceasta nu se va mai intoarce la fotbalist, ca in cazurile anterioare. “Da, e adevarat, m-am despartit de Nicky in urma cu o luna si jumatate! Nu vreau sa vorbesc despre cauzele care au dus la finalul relatiei, am hotarat sa nu mai spun nimic pe marginea subiectului Mitea! Nicky este un capitol inchis pentru mine si nu am sa mai revin in viata lui niciodata. Acum sunt in regula si imi doresc sa ma linistesc si sa imi vad de viata profesionala”, a declarat Andreea pentru WOWbiz.ro!

fara descriereA plecat cu soara ei in Chinafara descrierefara descrierefara descriereDupa despartirea de iubit, Tonciu s-a mutat din casa in care statea cu el si s-a dus sa locuiasca la parinti. Apoi, a incercat sa dea uitarii necazurile si a plecat intr-o vacanta in China. “Am fost intr-un concediu impreuna cu sora mea si m-am bucurat de frumusetile din zona asiatica! Asa…am putut sa trec mai usor peste despartirea de Nicky si peste problemele din ultima vreme”, a conchis Tonciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate