Declaratii soc ale fostului fotbalist, referitor la posibila idila cu mama fetitei lui Cristea - Afla in premiera adevarul despre relatia dintre Ilie Dumitrescu si Denisa Nechifor!

Saptamana trecuta, un site tabloid a aruncat pe piata o adevarata bomba, conform careia, Denisa Nechifor si Ilie Dumitrescu ar avea o relatie. Stirea a fost preluata de toata presa si asupra informatiei a plutit misterul, pana cand mama fetitei lui Adrian Cristea a reactionat, sustinand ca nu are nicio legatura cu “eroul de la Pasadena”.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Weekend-ul trecut, paparazzi WOWbiz.ro l-au abordat pe Ilie Dumitrescu chiar cand acesta iesea din restaurantul pe care il detine in Centrul Vechi.  Fosta glorie a Stelei a gasit momentul potrivit sa se descarce si a facut cateva declaratii extrem de picante referitor la posibila idila cu Denisa. In aceasta seara la WOWbiz, emisiune difuzata de luni pana joi de Kanal D incepand cu 22:15, poti vedea  afirmatiile incredibile ale lui Ilie Dumitrescu, precum si prima reactie a Denisei Nechifor in urma vorbelor spuse de fostul fotbalist.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate