Declarații șoc ale lui Carmen Harra despre efectele izolării! ”Oamenii trec prin diverse faze...”

Carmen Harra spune că un efect regretabil al izolării din cauza pandemiei de coronavirus este deja vizibil.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Carmen Harra spune că un efect regretabil al izolării din cauza pandemiei de coronavirus este deja vizibil.


In articol:

Carmen Harra, care se află izolată în locuința sa din SUA, face consiliere video atât pentru americani, cât și pentru români. Prezicătoarea susține că unul dintre efectele izolării a început deja să se vadă, iar acesta nu este unul plăcut, din păcate.

”Lumea s-a izolat și în loc să se unească, oamenii trec prin diverse faze de depresie și încep să se separe. Adevărul e că rata separărilor, a divorțurilor, crește din nefericire. Un lucru care ține doi oameni împreună nu este atracția fizică, ci sunt lucrurile fundamentale care unesc doi oameni. Poate mai mult ca orice este intimitatea emoțională, deși noi ne referim la intimitatea fizică de obicei. Dar cea emoțională are mai mare valoare într-un cuplu. Îmi spunea o clientă cu o familie foarte frumoasă, că după 10 ani se separă de soțul ei, și nu înțelegea ce s-a schimbat. Dintr-o dată, partenerii nu mai au aceleași gânduri, nu mai au aceleași interese. Cum se ajunge ca doi oameni care au gândit la fel să se schimbe atât de mult?

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Păi, noi nu mai suntem aceiași, nu mai arătăm la fel ca acum 5 ani, și nu ne trasformăm doar fizic, ci și gândurile noastre, idealurile noastre. Aceste transformări fac ca oamenii să meargă pe drumuri diferite, dacă transformarea nu s-a produs la fel pentru amândoi. De aceea, trebuie să ne urmărim partenerul din punct de vedere emoțional, trebuie să se avem o comunicare emoțională, iar această latură s-a văzut mai mult în această perioadă, în care am stat mai mult împreună în cuplu”, susține Carmen Harra despre unul dintre efectele neplăcute ale izolării impuse de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: "Omenirea se va muta pe o nouă planetă!"

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus încă din toamna anului trecut

Carmen Harra a prevăzut încă de anul trecut faptul că omenirea se va confrunta cu o situație nemaiîntâlnită. Deși nu a știut că va fi vorba despre un virus, Carmen Harra a anticipat o cumpănă uriașă, despre care spunea că va fi ”un șoc cumplit”.  

”Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât...Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cucmplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, spunea Carmen Harra în toamna lui 2019.

Citeste si: Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce a spus despre relația lor în urmă cu patru ani

Însă, în urmă cu ceva timp, Carmen Harra, ne transmitea din locuința sa din Miami, că trebuie să stăm liniștiți. ”Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație”, spunea Carmen Harra, într-un live în care își consiliază prietenii virtuali din România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Un celebru magician și mentalist a fost oprit de trei polițiști pe o stradă din București pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere! Vezi cum a scăpat Simion Ștefan de...

Profețiile lui Carmen Harra: „Noul Mesia s-a născut de Paște! Când va împlini 33 de ani, el va...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies