Vedete

Declarații șocante despre Roxana de la Puterea dragostei! Ce a spus None despre tânără în urmă cu puțin timp! ”Mi-am dat seama ce om este! Nu imi place”

None a spus totul despre Roxana de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Înainte ca Roxana să facă un cuplu cu Andy la Puterea dragostei, a existat o tentativă ca None, cel mai votat băiat din casă, să fie cel care să formeze o pereche cu frumoasa femeie.

Cei doi s-au întâlnit în Camera Roșie, iar dialogul lor dădea impresia că există măcar o atracție între None și Roxana. De altfel, la întâlnire, bărbatul i-a și spus tinerei că o place ca aspect.

"Din punct de vedere fizic, îmi placi tu”, a spus None, care însă a mai specificat și faptul că nu este singura care îl atragea din acest punct de vedere, ci și Ştefania sau Plușica

Citeste si: Alex Bodi recunoaște că din cauza lui s-a încheiat relaţia cu Bianca Drăguşanu

Citeste si: Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, gânduri mari! ”Am plecat în lume să încerc să îmi găsesc un scop al meu”

Citeste si: "Am scos un singur pantof și am văzut o parte din mesaj. Atunci și-a dat seama că e de la mama ei. Am izbucnit în plâns, nu puteam să respir". Mesaj cutremurător pentru o mireasă, de la mama ei!

None o atacă pe Roxana de la Puterea dragostei! ”Am evitat să am o legătură cu ea”

Situația s-a schimbat însă pe parcurs, iar concurenții s-au îndepărtat de tot! Mai mult, ia ieșirea din casă,  în premieră pentru WOWbiz.ro, None a atacat-o pe Roxana de la Puterea dragostei, și i-a condamnat comportamentul! ”Mi-am dat seama de la început ce fel de om este și am evitat să am o legătură cu ea! Am sperat totuși să se înțeleagă cu prietenul meu, Andy, dar atitudinea ei, felul de a fi, schimbător, acela de intra în grațiile tuturor bărbaților cu orice preț, mie nu mi-a plăcut”, a spus None.

Galerie foto